ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Petrecăreţii care AU BĂTUT POLIŢIŞTII, în Complexul Studenţesc din Timişoara, au ajuns în AREST

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

După scandalul de proporţii care a avut loc sâmbătă seara în Zona Campusului Universitar din Timişoara, în care au fost implicaţi mai mulţi civili şi patru poliţişti, trei dintre oamenii legii au ajuns la spital pentru a primi îngrijiri medicale, în timp ce scandalagii au ajuns după gratii pentru 29 de zile.

Totul a început după ce o persoană de pe strada Mioriţa a solicitat un echipaj de poliţie în imobilul unde locuieşte pentru a „calma” un chef de zile mari. Ajunşi la faţa locului, cei doi poliţişti care formau echipajul, au fost bruscaţi şi loviţi de câţiva petrecăreţi, motiv pentru care oamenii legii şi-au chemat ajutoare, doar că şi cel de-al doilea echipaj a „luat pe coajă”, cei din urmă solicitând intervenţia mascaţilor, care au reuşit să pună capăt conflictului.

„Patru poliţişti au fost agresaţi de către trei indivizi după ce oamenii legii şi-au făcut apariţia la faţa locului în urma unui apel la 112 pentru tulburarea ordinii şi  liniştii publice. Poliţiştii au fost bătuţi cu pumnii şi picioarele dar şi cu bâte şi lanţuri. Un poliţist a fost rănit cu lanţul la cap şi a necesitat îngrijiri medicale amănunţite, iar alţi doi, care au fost transportaţi la spital, au fost lăsaţi să plece acasă imediat.

Cei trei scandalagii au fost reţinuţi mai întâi pentru 24 de ore, duminică ei au fost prezentaţi în faţa judecătorilor care au emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile” ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş, Ionuţ Bocancea.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore