Robu dezvăluie de ce l-a lăsat pe Stoia fără ”obiectul muncii”: E depășit de probleme și incapabil

- Advertisement -

”Am redistribuit sarcinile, în primărie, din două motive: În primul rând am constatat ca l-am supraestimat pe domnul viceprimar Traian Stoia și i-am dat prea multe sarcini și nu reușește să le gestioneze în sectorul cel mai important: direcția clădiri terenuri și dotări diverse, lucrurile fiind și la ora actuala vraiște. În cel de-al doilea, viceprimarul Stoia a dovedit lipsă de loialitate și de fair-play față de echipa din care face parte, având atitudini ostile acesteia. Datorită celor două motive, de azi, sarcinile sale se referă la: coordonarea cantinei de ajutor social, caminul pentru pensionari, serviciul protrecția persoanelor cu handicap, serviciul protecția copilului și familiei, centrul de zi ”Pentru Voi” și direcția de asistență socială” era anunțul cu care a explicat Nicolae Robu, încă de vineri, decizia de a-i reduce din nou sarcinile lui Traian Stoia. Primarul Timișoarei a precizat că și așa ”vicele” pesedist are șase structuri foarte importante, la care ”sper să facă față”.

Edilul-șef e dezamăgit de Stoia și dintr-un alt punct de vedere, unul ce ține de studiile cu care se laudă Stoia, fără a face dovada acestora, nici acum, după mai bine de doi ani de la ”instalare”. ”Îl cred pe cuvânt că are studii superioare, pentru că nu a adus diploma de studii nici acum. Nu e corect ca după atâția ani să nu aibă dosarul complet!”, a răbufnit Nicolae Robu.

A doua zi, sâmbătă, 18 octombrie 2014, primarul timișorean revine cu o ”Informare”, pe rețeaua de socializare preferată. În stilu-i caracteristic, Robu vrea să știe ce părere au timișorenii de rând care îi urmăresc activitatea. ”Dacă agreați cele ce urmează, dați Like, altfel, postati textul Dislike” spune Robu la începutul mesajului său, care arată astfel:

”Dragi prieteni, țin să vă aduc la cunoștință următoarele:
1. I-am luat viceprimarului PSD Traian Stoia coordonarea Direcției Clădiri, Terenuri și Dotări Diverse, lăsându-l cu atribuții exclusiv în sectorul social. Am făcut asta pentru două motive:
a. Dl. Stoia s-a dovedit depășit de probleme și incapabil să pună lucrurile la punct și să gestioneze eficient acest sector extrem de important
b. Dl. Stoia a continuat, atât pe-ascuns, cât și la vedere, să fie incorect față de mine și față de echipa în care eu, cu generozitate, l-am primit.
2. Am adresat Guvernului -personal Primului Ministru Victor Ponta- o scrisoare prin care am cerut respectuos, dar în același timp cât se poate de ferm, să includă în Master Plan-ul pe trasporturi și Centura Ocolitoare a Timișoarei, obiectiv de maximă importanță pentru Timișoara. Totodată, am lansat o campanie publică de strângere de semnături de susținere a respectivei adrese.
3. Am continuat lucrările de construire a Noului Corp al Spitalului de Copii în contul celor 3 milioane de lei alocați de la bugetul local. Acești bani i-am virat eșalonat, începând din iulie. Guvernul nu a dat până acum niciun leu! Nici pentru Spitalul de Copii, nici pentru alt obiectiv! Cine mă contrazice, să prezinte un ordin de plată sau un extras de cont ca dovadă! Nu vorbe goale!
4. Am continuat lucrul la pasajul Michelangelo, în P-ța Libertății și în celelalte zone ale Centrului Istoric, precum și la Malurile Begăi, toate aceste trei proiecte majore mergând foarte bine.
5. Am continuat lucrul pe toate cele 150 de străzi (!!!) unde avem lucrări de canalizare și de asfaltare.
MERGEM ÎNAINTE! CÂINII LATRĂ, CARAVANA TRECE!” a scris Robu, cu puțin timp în urmă, pe Facebook.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare