Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialSute de AMENZI date de poliţiştii din Timiş în prima zi de...

Sute de AMENZI date de poliţiştii din Timiş în prima zi de RUSALII

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Oamenii care încalcă legea nu au scăpat de ochiul vigilent al poliţiştilor nici măcar de Rusalii. Duminică, în prima zi a Sărbătorii, aproape 300 de poliţiştii au acţionat, pe raza judeţului Timiş, în vederea prevenirii şi combaterii faptelor antisociale şi menţinerii unui climat de ordine şi linişte publică.

Poliţiştii au constatat 24 de infracţiuni de natură judiciară, economico-financiară şi rutieră, toate fiind în delict flagrant. Ei au aplicat 317 sancţiuni contravenţionale în valoare de 56.431 de lei, pentru nerespectarea prevederilor legale privind ordinea şi liniştea publică, acte de comerţ ilicit şi încălcarea normele rutiere.

Peste 200 dintre amenzile aplicate au fost întocmite de poliţiştii rutieri, fiind sancţionaţi 113 de vitezomani şi cinci şoferi care au fost depistaţi sub influenţa băuturilor alcoolice. Tot „rutieriştii” au reţinut, în vederea suspendării, 23 de permise de conducere.

Şi în ultima zi a acestei mini-vacanţe, poliţiştii sunt la datorie, pentru asigurarea fluenţei traficului, combaterea excesului de viteză şi prevenirea accidentelor şi ambuteajelor rutiere.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare