Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialRazie a polițiștilor de la Secția 2 Timișoara. Vezi ce au descoperit...

Razie a polițiștilor de la Secția 2 Timișoara. Vezi ce au descoperit aseară!

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Joi, 31 iulie 2014, poliţiştii Secţiei 2 Timişoara au întreprins, pe raza de competenţă, măsuri pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică corespunzător, în vederea prevenirii activităţilor infracţionale şi creşterii vizibilităţii elementului poliţienesc.

Oamenii legii au organizat o razie cu caracter preventiv-reactiv, la care au participat efective de poliţie de ordine publică, poliţie rutieră, investigaţii criminale şi poliţişti locali. Efectivele au acţionat pentru identificarea persoanelor pretabile la săvârşirea de infracţiuni stradale cu sau fără violenţă, identificarea persoanelor urmărite în temeiul legii, bunurilor ce pot proveni din săvârşirea de infracţiuni sau care pot să folosească la săvârşirea de infracţiuni, precum şi combaterea tuturor faptelor antisociale.

Poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi în scopul prevenirii şi combaterii accidentelor rutiere, produse pe fondul nerespectării normelor rutiere. Astfel, au fost controlate 7 unităţi comerciale şi verificate în baza de date peste 80 de autovehicule, fiind constatate 2 infracţiuni şi aplicate 79 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 18.600 de lei. Totodată, au fost reţinute în vederea suspendării 2 permise de conducere şi retrase tot atâtea certificate de înmatriculare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare