dan-negru-si-radu-banciu

Performanţa extraordinară realizată de Simona Halep, finalistă la turneul de Grand Slem Roland Garros din 2014, a stârnit, probabil, invidie printre unii dintre conaţionalii constănţencei, unul dintre aceştia părând a fi, la prima vedere, şi prezentatorul tv Radu Banciu. Acesta a făcut o declaraţie, în cadrul emisiunii sale, care a lăsat cu gura căscată pe mulţi dintre telespectatorii săi. „Simona Halep este o ţărăncuţă, nu aţi văzut cum vorbeşte engleza? Aia, Şarapova, e o lady!”, a spus Banciu, în emisiunea „Lumea lui Banciu” de pe B1 duminică seara.

Cuvintele acestuia au stârnit rumoare printre specialişti şi nu numai, unul dintre cei revoltaţi de cuvintele total fără rost ale prezentatorului de la B1 Tv fiind timişoreanul Dan Negru.

„Nea Banciule, nu ţine! Între matale şi o piţipoancă de vrea să ajungă celebră prin vreun scandal nu e nicio diferenţă… Mă pun în locul tatălui Simonei… Să auzi cum un oarecare de la tv îţi face fata <<ţărăncuţă>> la o zi după ce a jucat o finală de Roland Garros. Nu ţine, nea Banciule! Rupe-ne pe noi, Esca, Răduleasca, eu, Teo… Fă-ne praf! Dar fă-o pe audienţă! Totuşi, marea greşeala e a noastra, a celor care-ţi pomenim tâmpenile… Vorba lui Iorga: <<Combaţi părerea unui prost şi te trezeşti cu prostul în discuţie>>” a scris Dan Negru, luni seara, pe Facebook.

Tu ce părere ai, are dreptate Dan Negru sau eşti de partea lui Radu Banciu?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.