Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Noua colecţie semnată Adrian Haiduc, o adevărată DRAMĂ pentru manechine! Casting DRACONIC pentru evenimentul de vineri

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Designerul de bijuterii, timişoreanul Adrian Haiduc se tot laudă de ceva vreme cu faptul că urmează să lanseze o nouă colecţie. „MGA- must go alone”, realizată alături de Anda Posh vă face parte dintr-un eveniment exclusivist ce va alea loc vineri, 13 iunie 2014, de la ora 19:00, în localul Caprice, din Timişoara. “Se va intra doar pe bază de invitaţie VIP (număr limitat de persoane) şi de <<Dress code>>. Nu mai accept ca la colecţia mea lumea să vină îmbrăcată după cum bate vântul” a şocat Haiduc la dezvăluirea evenimentului, pe Facebook.

Nebunaticul designer, aflat la studii în Statele Unite ale Americii, a realizat, pentru această colecţie, un castig draconic, respingând o grămadă de modele, recunoşte chiar Haiduc, în exclusivitate pentru Vocea Timişului. „Figurantele şi sclifositele nu au ce căuta într-o astfel de prezentare. Nu am nevoie de modeline ce cred că ştiu ce înseamnă terminologia de <<fashion>>. Am modele care vin de la Arad sau chiar din Bistriţa, modele cu experienţă. E normal să fiu strict! Era în care modelina impune designerului figurile ei a apus, profesionistele mă înţeleg!” şochează din nou Adrian Haiduc.

La lansarea colecţiei „MGA- must go alone”, toţi participanţii vor putea intra doar pe bază de invitaţie, iar fetele de la Anka Staar Agency vor încânta privirile asistenţei distinse. Coafurile fetelor ce se vor defila pe scenă vor fi „preparate” de hair-stylist-ul Camelia Talos în timp ce de parte de make-up se va ocupa Oana Truică , iar printre invitaţii speciali ai evenimentului se numără Simona Traşcă, Oana Săvescu şi Ovidiu Danci, dar şi alte personaje „mondene” depsre care Haiduc refuză să le dezvăluie identitatea… deocamdată.

Să fie de vină cele 4 licenţe de expert mondial în materie de bijuterii obţinute de Adrian Haiduc, pentru faptul că acesta a devenit dintr-o dată atât de strict?

Atenţie mare, pentru cei care au fost invitaţi la eveniment, aceştia trebuie să-şi aleagă foarte bine ţinuta cu care-şi fac prezenţa, riscând să nu fie primiţi în local.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore