Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriNoua colecţie semnată Adrian Haiduc, o adevărată DRAMĂ pentru manechine! Casting DRACONIC...

Noua colecţie semnată Adrian Haiduc, o adevărată DRAMĂ pentru manechine! Casting DRACONIC pentru evenimentul de vineri

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Designerul de bijuterii, timişoreanul Adrian Haiduc se tot laudă de ceva vreme cu faptul că urmează să lanseze o nouă colecţie. „MGA- must go alone”, realizată alături de Anda Posh vă face parte dintr-un eveniment exclusivist ce va alea loc vineri, 13 iunie 2014, de la ora 19:00, în localul Caprice, din Timişoara. “Se va intra doar pe bază de invitaţie VIP (număr limitat de persoane) şi de <<Dress code>>. Nu mai accept ca la colecţia mea lumea să vină îmbrăcată după cum bate vântul” a şocat Haiduc la dezvăluirea evenimentului, pe Facebook.

Nebunaticul designer, aflat la studii în Statele Unite ale Americii, a realizat, pentru această colecţie, un castig draconic, respingând o grămadă de modele, recunoşte chiar Haiduc, în exclusivitate pentru Vocea Timişului. „Figurantele şi sclifositele nu au ce căuta într-o astfel de prezentare. Nu am nevoie de modeline ce cred că ştiu ce înseamnă terminologia de <<fashion>>. Am modele care vin de la Arad sau chiar din Bistriţa, modele cu experienţă. E normal să fiu strict! Era în care modelina impune designerului figurile ei a apus, profesionistele mă înţeleg!” şochează din nou Adrian Haiduc.

La lansarea colecţiei „MGA- must go alone”, toţi participanţii vor putea intra doar pe bază de invitaţie, iar fetele de la Anka Staar Agency vor încânta privirile asistenţei distinse. Coafurile fetelor ce se vor defila pe scenă vor fi „preparate” de hair-stylist-ul Camelia Talos în timp ce de parte de make-up se va ocupa Oana Truică , iar printre invitaţii speciali ai evenimentului se numără Simona Traşcă, Oana Săvescu şi Ovidiu Danci, dar şi alte personaje „mondene” depsre care Haiduc refuză să le dezvăluie identitatea… deocamdată.

Să fie de vină cele 4 licenţe de expert mondial în materie de bijuterii obţinute de Adrian Haiduc, pentru faptul că acesta a devenit dintr-o dată atât de strict?

Atenţie mare, pentru cei care au fost invitaţi la eveniment, aceştia trebuie să-şi aleagă foarte bine ţinuta cu care-şi fac prezenţa, riscând să nu fie primiţi în local.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Țigări, în valoare de 1,5 milioane euro, confiscate de polițiștii de frontieră bănățeni

În data de 26.11.2022, ora 00.05, polițiștii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Hoți din locuințe, prinși de polițiștii timișoreni după ce au furat bijuterii, veselă și un laptop

Polițiștii timișoreni au reușit să prindă doi hoți de locuințe din Timișoara. Cei doi...

Fosile de DINOZAUR, meteoriți și amoniți URIAȘI la Iulius Mall Timișoara

Iulius Mall Timişoara găzduieşte o nouă ediţie a ExpoMineralia, Târgul Internaţional de Minerale, Roci...

Transformarea radicală a unui dormitor. Cum arăta înainte de amenajare şi cum arată acum

Îmi place tare mult să văd imagini ce ilustrează o cameră sau chiar o...