ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

ASTA-I BUNĂ! Adrian Haiduc căutat de INTERPOL! Care este motivul „invocat” de timişorean FOTO

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Excentricul timişorean Adrian Haiduc a distribuit o postare şocantă pe Facebook. Citind doar prima parte a acesteia, totul pare o situaţie reală pentru cei care nu ştiu „ce-i poate capul”.

„Ne-au dat în urmărire generală! Ne caută Interpolul! Suntem acuzaţi că ne iubim prea mult! Iubirea haiduceasca rezistă… rezistă… rezistă!” a scris excentricul designer de bijuterii, pe celebra reţea de socializare, făcând referire la extrem de strânsa relaţie pe care acesta o are cu soţia sa, Izabel.

Adrian şi Izabel Haiduc sunt căsătoriţi de mai bine de nouă ani, aproape jumătate din această perioadă cei doi soţi fiind despărţiţi de faptul că designerul face studii de specialitate în Statele Unite ale Americii, acolo de unde a sosit de curând, pentru a-şi lansa cea mai recentă colecţie MGA- Must Go Alone, ocazie cu care şi-a surprins soţia la revenirea în ţară, aceasta neştiind despre „planurile” lui Adrian.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore