Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSurpriză MAXIMĂ de la Adrian Haiduc! Vezi cum şi-a emoţionat soţia, azi-noapte...

Surpriză MAXIMĂ de la Adrian Haiduc! Vezi cum şi-a emoţionat soţia, azi-noapte FOTO+VIDEO

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Plecat de ani buni la studii în Statele Unite ale Americii, excentricul Adrian Haiduc, îşi lansează vineri cea mai nouă şi „pretenţioasă” colecţie din carieră- „MGA – Must Go Alone”. Evenimentul va fi unul cu adevărat exclusivist, motiv pentru care timişoreanul a decis să coordoneze de la „faţa locului” detaliile, astfel că a hotărât să revină în România tocmai pentru a se putea ocupa de toate cele necesare organizării serii ce o pregăteşte.

Haiduc a decis ca venirea lui la Timişoara să fie un mare secret, mai ales pentru soţia lui Izabel, care locuieşte şi profesează la Timişoara, chiar şi pe perioada în care acesta este plecat în SUA.

Zis şi făcut! „Fiţosul” Haiduc a aterizat la Timişoara, după câteva „dificultăţi” pe aeroporturile din SUA, de unde a fost nevoit să vină cu o altă cursă şi în loc să ajungă după-masa, avionul cu care a sosit a ajuns după ora 22:00, iar aici o altă surpriză neplăcută – bagajele bijutierului timişorean s-au „rătăcit”, dar asta nu l-a oprit pe excentricul Haiduc să-i facă o supriză frumoasă soţiei sale.

Cu ajutorul unor „complici”, Haiduc, echipat într-o ţinută „fashion”, a dat fuga într-o piaţă din Timişoara de unde a cumpărat un superb buchet uriaş de trandafiri roşii şi albi pe care i-a oferit soţiei sale, după care, cei doi „porumbei” au luat cina împreună în acelaşi local unde designerul va prezenta colecţia de vineri.

Momentul în care Haiduc apare în faţa soţiei sale este absolut fabulos, Izabel rămânând „încremenită” preţ de secunde bune, chiar dacă doamna Haiduc insistă că: „Azi am bănuit!”. Surpriza nu s-a încheiat aici, Adrian i-a mai făcut un cadou soţiei sale, un inel, alături de o pereche de cercei, ce valorează nici mai mult nici mai puţin decât 10.000 de dolari! Vezi mai jos video cu reacţia Izabelei, la vederea Haiduc-ului 🙂 , dar şi ce a avut de spus excentricul designer după ce i-a pus inelul pe deget soţiei sale! Cei doi au aniversat pe data de 4 iunie nouă ani de căsnicie, motiv pentru care noi le dorim încă de zece ori pe-atât!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Țigări, în valoare de 1,5 milioane euro, confiscate de polițiștii de frontieră bănățeni

În data de 26.11.2022, ora 00.05, polițiștii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Transformarea radicală a unui dormitor. Cum arăta înainte de amenajare şi cum arată acum

Îmi place tare mult să văd imagini ce ilustrează o cameră sau chiar o...

ASTA-I BUNĂ! Adrian Haiduc căutat de INTERPOL! Care este motivul „invocat” de timişorean FOTO

Excentricul timişorean Adrian Haiduc a distribuit o postare şocantă pe Facebook. Citind doar prima...

ŞOCANT! Adrian Haiduc dă în judecată Facultatea de Drept a Universităţii Tibiscus din Timişoara. Motivul este SCANDALOS

"Nu îmi vine să cred că astfel de lucruri se întamplă în România! Am...