Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

VIDEO Cabron a lansat clipul unei noi piese „de vară”. „Frunzele şi iarba” sunt acum şi la TV

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Cabron a lansat cel mai nou videoclip al sau, „Frunzele şi iarba”, o piesă cunoscută deja printre ascultătorii de radio, acolo unde rulează de ceva timp.

Single-ul „Frunzele şi iarba” are un mesaj simplu, dar la obiect, acela că vara poate fi frumoasă şi în oraş, asta dacă nu ai posibilitatea de a „evada” în concediu, sau dacă-ţi doreşti pus şi simplu puţină relaxare.

„Nu e nevoie să aşteptaţi weekend-ul sau concediul, vara poate fi frumoasă şi în oraşe, la umbra copacilor. Cât despre clip, puteţi să-l urmăriţi de fiecare dată când aveţi nevoie de o gură de aer proaspăt. O să vă binespună instant”, a declarat Cabron.

Clipul a fost realizat de HaHaHa Video Production la studiourile din Buftea, sub îndrumarea regizorului Liviu Neagoe. Piesa este o creaţie a studiourilor HaHaHa, scrie 1music.ro.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=CJyn6CP8OoU]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare