Curs de vară al Universităţii de Medicină şi Farmacie „Victor Babeş” din Timişoara. Vezi despre ce e vorba şi când începe

- Advertisement -

În perioada 15 – 20 iulie 2013, Universitatea de Medicină şi Farmacie „Victor Babeş” din Timişoara organizează cursul de vară cu titlul: „Ssistemul urinar: Malpighi în 2013”. Acesta debutează luni, 15 iulie 2013, de la ora 9:00, în sala Iagnov a UMFVBT.

Cursul are loc în cadrul proiectului POSDRU 86/1.2/S/63815, „Calitate şi competenţă profesională europeană în educaţia medicală şi în managementul activităţilor educaţionale” – eMediqual, proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007- 2013.

Cursul – a cărui programă asigură o integrare orizontală şi verticală a temelor studiate în cadrul disciplinelor de anatomie, biochimie, fiziologie, histologie, fiziopatologie, medicină internă, chirurgie, etc – este inclus în acţiunea de pilotare a unei curricule de tip modular, fundamental diferită de cea clasică, de tip „liniar”, folosită în prezent. Alături de structura îmbunătăţită a programei, cursanţii vor putea evalua şi beneficiile oferite de metoda de tip participativ, specifică învăţământului “centrat pe student”, care urmează a fi folosită în cadrul cursului.

Împreună cu celelalte rezultate obţinute în cadrul proiectului, feed-back-ul furnizat de participanţii la curs va fi analizat şi folosit la introducerea de îmbunătăţiri în cadrul procesului educaţional din Universitatea de Medicină şi Farmacie “Victor Babeş” Timişoara, în perspectiva alinierii universităţii la standardele celor mai bune instituţii similare de la nivel european.

Deschiderea oficială a cursului va avea loc luni, 15 iulie, ora 9.00, în sala Iagnov a UMFVBT.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

DGASPC Timis organizeaza un nou curs de formare a asistentilor maternali profesionisti

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC)...

EXCLUSIV Aparatură de ultimă generație, la Spitalul Județean din Timișoara. Lista de achiziții

Vești bune pentru pacienții care trec pragul Spitalului Județean...

Medicii din Timişoara, LECŢIE de hidratare la ştrand. Cei care nu beau destulă apă pot MURI

Atenţie mare: deshidratarea poate avea efecte extrem de grave...

Timişoara are un buget de 1.4 miliarde de lei pentru 2017. Care sunt marile investiţii

Liber la investiţii în capitala Banatului. Bugetul Timişoarei a...

Moş Crăciun nu a adus daruri leului

Creşterea cererii de valută a împins în sus mediile...
spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img