AcasăStiriSanatateEXCLUSIV Aparatură de ultimă generație, la Spitalul Județean din Timișoara. Lista de...

EXCLUSIV Aparatură de ultimă generație, la Spitalul Județean din Timișoara. Lista de achiziții

Vești bune pentru pacienții care trec pragul Spitalului Județean din Timișoara. Unitatea medicală a fost dotată recent cu aparatură medicală de ultimă generație, iar procesul de înnoire este abia la început. Printre dotările care vor ușura munca medicilor se află mai multe aparate de anestezie, dar și un aparat de tomografie computerizată. Managerul SCJUT, Marius Craina, ne-a oferit detalii legate de achizițiile din cadrul spitalului.

„Cu fonduri de la Ministerul Sănătății s-a achiziționat aparatură medicală pentru Secția de Terapie Intensivă, au fost primite de către Spitalul Județean din Timișoara în cursul ultimelor săptămâni 20 de aparate de anestezie care au fost repartizate pe secțiile de terapie al SCJUT și de asemenea s-a achiziționat aparatură medicală pentru compartimentul de primiri urgențe, având în vedere importanța acestor compartimente în cadrul spitalului considerăm extrem de benefică dotarea cu aparatură nouă și de ultimă generație, fenomen care ar trebui să se întâmple în toate secțiile spitalului având în vedere că o parte din aparatură este uzată. De asemenea, pe fonduri de la Ministerul Sănătății derulate prin Banca Mondială se va achiziționa pentru Spitalul Județean un aparat de rezolnanță magnetică nucleară și un aparat de tomografie computerizată, care urmează să fie livrat Spitalului Județean începând din anul 2018”, a spus Craina.

Mai jos puteți vizualiza listele cu aparatură medicală.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Urmăriți-ne

15,745FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
163CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
187CititoriConectați-vă
48,400AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Comentarii recente