Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSănătateEXCLUSIV Aparatură de ultimă generație, la Spitalul Județean din Timișoara. Lista de...

EXCLUSIV Aparatură de ultimă generație, la Spitalul Județean din Timișoara. Lista de achiziții

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Vești bune pentru pacienții care trec pragul Spitalului Județean din Timișoara. Unitatea medicală a fost dotată recent cu aparatură medicală de ultimă generație, iar procesul de înnoire este abia la început. Printre dotările care vor ușura munca medicilor se află mai multe aparate de anestezie, dar și un aparat de tomografie computerizată. Managerul SCJUT, Marius Craina, ne-a oferit detalii legate de achizițiile din cadrul spitalului.

„Cu fonduri de la Ministerul Sănătății s-a achiziționat aparatură medicală pentru Secția de Terapie Intensivă, au fost primite de către Spitalul Județean din Timișoara în cursul ultimelor săptămâni 20 de aparate de anestezie care au fost repartizate pe secțiile de terapie al SCJUT și de asemenea s-a achiziționat aparatură medicală pentru compartimentul de primiri urgențe, având în vedere importanța acestor compartimente în cadrul spitalului considerăm extrem de benefică dotarea cu aparatură nouă și de ultimă generație, fenomen care ar trebui să se întâmple în toate secțiile spitalului având în vedere că o parte din aparatură este uzată. De asemenea, pe fonduri de la Ministerul Sănătății derulate prin Banca Mondială se va achiziționa pentru Spitalul Județean un aparat de rezolnanță magnetică nucleară și un aparat de tomografie computerizată, care urmează să fie livrat Spitalului Județean începând din anul 2018”, a spus Craina.

Mai jos puteți vizualiza listele cu aparatură medicală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Tardivitate instituțională! Agenția Națională de Integritate somează Spitalul Județean Timișoara să-l tragă pe dreapta pe prof. dr. Lazăr Fulger

Până una alta, azi, indiferent pe ce parte e întoarsă decizia inspectorilor de la...

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Sinucidere la Spitalul Judetean din Timisoara. Un pacient a sarit de la etajul 5

Momente de panică la Spitalul Judeţean din Timişoara, în această dimineaţă. Un pacient internat...

Presedintele CJ Timis mediaza conflictul de la Spitalul Judetean. Mesajul adresat conducerii

Preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Călin Dobra, a discutat cu managerul Spitalului Judeţean din Timişoara,...

Managerul Spitalului Judeţean, mesaj DUR pe Facebook pentru medicul Ionac. Ce ii cere

Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă din Timişoara, Marius Craina, luare de poziţie dură faţă...