Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Presedintele CJ Timis mediaza conflictul de la Spitalul Judetean. Mesajul adresat conducerii

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
Preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Călin Dobra, a discutat cu managerul Spitalului Judeţean din Timişoara, Marius Craina, şi cu şeful Secţiei de Chirurgie Vasculară, medicul Mihai Ionac pe tema scandalului izbucnit în unitatea medicală săptămâna trecută. Pe scurt, Mihai Ionac este acuzat de mai mulţi angajaţi din spital că le vorbeşte urât, dar şi că foloseşte pacienţii ca miză în războiul personal cu Ministerul Sănătăţii. Managerul Marius Craina l-a apostrofat pe medic public, printr-o postare pe Facebook.

„Având în vedere recenta situație neplăcută apărută în cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență «Pius Brânzeu» din Timișoara, astăzi am avut o discuție cu managerul acestei unități spitalicești, Prof. Dr. Marius Craina și cu șeful Clinicii de Chirurgie Vasculară, Prof. Dr. Mihai Ionac. În acest context, le-am pus în vedere că au o responsabilitate directă în ceea ce privește percepția publică asupra acestei instituții medicale de prestigiu din județul nostru. În urma discuției avute, am constatat că acest scandal a luat o altă dimensiune în presă, în condițiile în care disensiunile au apărut în urma unor probleme de comunicare între șeful clinicii de Chirurgie Vasculară și ceilalți angajați. Am speranța că acest conflict se încheie prin reluarea comunicării și încercarea rezolvării problemelor în mod intern, nu în mod public, pe rețelele de socializare sau în mass-media. Aceste neînțelegeri nu reflectă imaginea Spitalului Clinic Județean de Urgență «Pius Brânzeu» din Timișoara. Le-am recomandat să se concentreze pe activitatea profesională, pe îmbunătățirea actului medicat acordat pacienților și pe o bună colaborare, în beneficiul pacienților și al tuturor celor care zi de zi lucrează în cadrul Spitalului Clinic Județean. I-am asigurat de sprijinul meu personal și al Consiliului Județean Timiș, care și în acest an va aloca sume importante de bani pentru investiții în clădirile acestei unități spitalicești”, a transmis Consiliul Judeţean Timiş printr-un comunicat de presă.

- Advertisement -
Radu Constantin
Radu Constantinhttp://www.voceatimisului.ro
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore