Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Sinucidere la Spitalul Judetean din Timisoara. Un pacient a sarit de la etajul 5

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023
Momente de panică la Spitalul Judeţean din Timişoara, în această dimineaţă. Un pacient internat în spital s-a aruncat de la etajul 5 al spitalului.

„Este vorba despre un bărbat în vârstă de 77 de ani, care a fost internat în 18 ianuarie şi care a fost supus mai multor investigaţii interdisciplinare.Pacientul se află în evidenţa medicilor psihiatri. Acesta suferea de o tulburare anxio-depresiv. În cursul nopţii înainte de ora 12 asistenta medicală a mers în salonul unde erau internaţi alţi doi pacienţi alături de el, toţi cei trei dormeau. La ora 00:30 unul din pacienţii din salon a constatat că îi este frig, a observat că geamul salonului este deschis, a sesizat medicii şi asistentele, care au constatat că omul sărise”, a declarat pentru Vocea Timişului Andreea Borboros, purtător de cuvânt al Spitalului Judeţean.

Foto: arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare