Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

VIDEO Panica si flacari la Chisoda: acoperisul unei case a luat foc. Cum decurge interventia ISU

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Un incendiu de proporţii la o casă din Chisoda. Panica s-a instalat rapid, după ce flăcările au cuprins acoperişul unei case de locuit. Fumul gros se vedea de la o distanţă considerabilă. Vecinii proprietarilor casei al cărei acoperiş a luat foc s-au strâns în zona din faţa imobilului, unii ca să se uite, alţii ca să încerce să ajute la stingerea flăcărilor.

Elena Meghrerea, purtătorul de cuvânt al ISU Timiş a declarat pentru Vocea Timişului că „Este vorba de un incendiu la o locuinţă în localitatea Chişoda. La sosirea echipajelor la locul intervenţiei incendiul se manifesta cu ardere generalizată pe o suprafaţă de 100 de metri pătraţi. Se intervine în continuare cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o altă cisternă şi 15 subofiţeri şi un ofiţer. Deocamdată nu se cunosc cauzele, acestea vor fi stabilite după lichidarea incendiului”.

[responsive_youtube http://www.youtube.com/watch?v=5qMGmmP1AGk&feature=youtu.be]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare