Un incendiu de proporţii la o casă din Chisoda. Panica s-a instalat rapid, după ce flăcările au cuprins acoperişul unei case de locuit. Fumul gros se vedea de la o distanţă considerabilă. Vecinii proprietarilor casei al cărei acoperiş a luat foc s-au strâns în zona din faţa imobilului, unii ca să se uite, alţii ca să încerce să ajute la stingerea flăcărilor.

Elena Meghrerea, purtătorul de cuvânt al ISU Timiş a declarat pentru Vocea Timişului că „Este vorba de un incendiu la o locuinţă în localitatea Chişoda. La sosirea echipajelor la locul intervenţiei incendiul se manifesta cu ardere generalizată pe o suprafaţă de 100 de metri pătraţi. Se intervine în continuare cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o altă cisternă şi 15 subofiţeri şi un ofiţer. Deocamdată nu se cunosc cauzele, acestea vor fi stabilite după lichidarea incendiului”.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.