Amendă uriaşă pentru un timişorean care a închiriat un garaj în care a depozitat sute de pachete de ţigări de contrabandă

Miercuri, 11 iunie 2014, jandarmii din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Timişoara, au desfăşurat o acţiune punctuală în zona Pieţei Iosefin din Capitala Banatului, pe linia combaterii comerţului ilegal cu produse accizabile şi de contrabandă.

Aşa cum era de aşteptat, întrucât acest lucru poate fi descoperit aproape zilnic, la ieşirea dintr-o curte a unui imobil din zonă, a fost interceptat numitul C.S.C., în vârstă de 29 de ani, cu domiciliul în Timişoara, care avea asupra lui câteva cartuşe de ţigări netimbrate. Ca fapt „divers,” bărbatul mai are la activ patru condamnări pentru furt calificat, toate acestea însumând aproape 11 ani de închisoare.

Fiind chestionat de jandarmi despre provenienţa ţigărilor, C.S.C. i-a condus pe jandarmi la un garaj închiriat în aceea curte, unde avea depozitate aproximativ 490 de pachete de ţigări netimbrate.

Toată cantitatea ilegală de marfă de contrabandă a fost ridicată în vederea confiscării urmând a fi predată de către jandarmi, Direcţiei Regionale Vamale Timiş care va stabili şi va aplica contravenientului o amendă cuprinsă între 20.000 şi 100.000 de lei pentru comerţ ilicit cu produse accizabile de contrabandă.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img