Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Primarul Nicolae Robu sare la gâtul Poliţiei Rutiere din Timişoara: „Pricep mai greu….”

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, sare la gâtul Poliţiei Rutiere din Timişoara, după ce instituţia a explicat că indicatoarele montate în centrul Timişoarei, prin care se interzice circulaţia cu role sau trotinete sunt ilegale, dat fiind faptul că cei care circulă pe astfel de mijloace sunt asimilaţi pietonilor. Primarul spune că cei de la Rutieră mai mult încurcă circulaţia din oraş şi îi ameninţă cu plângere la Ministerul de Interne.

„Ei discută paralel cu noi, îi privește, să fie sănătoși, probabil e mai greu pentru acei domni de la poliție să înțeleagă că noi nu vorbim de pietoni aici, ci noi vorbim despre o zonă de promenadă, definită de Consiliul Local. Ce înseamnă promenadă se ştie. Şi oricum şi pentru cei care nu ştiu, hotărâre de consiliu local spune foarte clar care este zona de promenadă a municipiului Timişoara. În zona de promenadă nu se circulă. Eu nu pierd vremea să tot discut cu indivizi care nu au altceva de făcut. Cei de la Poliţie Rutieră ar face mai bine să nu mai dea semnale care să încurajeze trecerea pe roşu în oraş, pentru că numărul celor care trec pe roşu a crescut după ce cei de la Poliţie Rutieră au spus că nu pot fi amendaţi cei care trec pe roşu. În ce ţară trăim? Astea sunt declaraţii iresponsabile şi cred că o să fac o înştiinţare a conducerii MAI privind conduita acestor domni care fac declaraţii iresponsabile. (…) Nu trebuie să existe zona de promenadă în Codul Rutier. Dumneavoastră poate nu aveţi de lucru, eu am. Nu trebuie să existe în Codul Rutier că nu începe lumea şi nu se termină cu Codul Rutier. Nu suntem pe drumuri, acolo funcţionează Codul Rutier. Suntem în zona de promenadă a Timişoarei acolo unde este reglementat de autoritatea deliberativă locală, Consiliul Local. Cine nu pricepe atât are dificiltăţi de …” .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare