concerte-piata-victoriei

Concerte cu super trupe şi magie. Asta a pregătit primăria Timişoara pentru ziua de 3 august, Ziua Timişoarei, care în acest an va fi celebrată cu mare fast. Dacă în 3 august autorităţile vor organiza depuneri de coroane şi mai multe ceremonii, seara, de la ora 20, pe scena din Piaţa Victoriei vor urca Vanotek, Antonia, The Motans şi Carla’s Dreams. Pentru 4 august sunt programate o serie de acţiuni sportive, dar şi un concert susţinut de Festivalul Blues pentru Timişoara. Seara de 5 august, care pică sâmbăta va fi de departe cea mai specială: pe aceeaşi scenă vor urca Phaser, The Weekend Band, un moment inedit Lorenzo Cristian Magic şi Loredana!

Programul complet poate fi consultat mai jos:

3 august – joi

Piaţa Petru Maior, ora 9, Depunere de coroane la bustul colonelului Virgil Economu
Piaţa Unirii, ora 10- ceremonie publică organizată cu sprijinul Garnizoanei Timişoara, care va marca momentul intrării trupelor române în Timişoara în data de 3 august 1919

Sala de Consiliu a Primăriei, ora 13-Şedinţă Festivă – Decernarea Titlului de Cetăţean de Onoare doamnei Maria Pongracz Popescu – prozator, publicist, traducător şi istoric literar. Ca secretar-adjunct al filialei Timişoara a Uniunii Scriitorilor din România, a condus de-a lungul anilor cenacluri literare române, maghiare şi germane, contribuind decisiv la vitalitatea vieţii culturale timişorene

Galeria Pro Armia, Piaţa Libertăţii, ora 18-Vernisajul expoziției de pictură dedicată Zilei Timişoarei – Asociația Artiștilor Plastici “Romul Ladea”

Piaţa Victoriei, ora 20, concerte Vanotek, Antonia, The Motans, Carla’s Dreams. Ora 24-Foc de artificii

4 august – vineri

Program acţiuni sportive ”Cupa oraşelor înfrăţite„ – turneu de minifotbal cu echipe de amatori -Baza Sportivă Colterm, orele 9-17. Participă echipe de amatori, care reprezintă Municipiul Timişoara şi echipe invitate din oraşele înfrăţite şi partenere cu Timişoara.

Cros nocturn – “Timişoara, primul oraş electrificat, primul cros noaptea alergat!”- ora 22.00 Crosul nocturn a ajuns la cea de-a şasea ediţie şi este organizat în sistem de participare open. Limita de vârstă a concurenţilor este de minim 18 ani. Cu excepţie, pot participa şi concurenţi cu vârsta de 16 ani, care trebuie să prezinte acordul scris al părinţilor. Formularele de înscriere se pot descărca de pe site-ul www.crosnocturn.ro.

Piaţa Victoriei, ora 20 Blues pentru Timişoara – concerte Vali “Sir Blues” Răcilă

5 august -sâmbătă Piaţa Victoriei, ora 20 concerte: Phaser, The Weekend Band, Lorenzo Cristian Magic, LOREDANA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.