Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Anca Boagiu, la Timişoara: „Văd un lucru la Ponta – furtul – în fiecare zi fură şi minte, fură idei şi fură proiecte”

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Cu aocazia prezenţei sale pe meleaguri bănăţene, Anca Boagiu a lansat un atac dur la adresa actualei guvernări, afirmând că legea bugetului de stat, aprobată în această săptămână de guvern, este menită doar în a satisface baronii locali ai P.S.D. şi să împovăreze cetăţenii şi companiile: „Ce văd astăzi în România cosntruită de către Victor Viorel Ponta… văd o Românie a lui Ceauşescu. Nici pe departe o Românie care să-şi păstresze traiectoria europeană. Un buget de stat care nu are alt obiectiv decât să satisfacă baronii locali, clientela politică, şi să împovăreze cetăţenii şi companiile pentru a crea resursă bugetară care să acopere găurile din buget. Mai văd un lucru la Ponta – toate diversiunile pe care acesta le lansează în fiecare zi, menite să distragă atenţia românilor de la ceea ce se întâmplă în mod real. Public, toată lumea a dat exemplu taxa pe stâlp, însă pe lângă acestă taxă, mai sunt toate celelalte taxe pe care Guvernul Ponta le impune pentru că este incapabil să creeze resursă bugetară, dar este foarte capabil să creeze resursă pentru şmecherii de partid” a declarat, vizibil deranjată, una dintre cele mai influente membre de sex feminin din Partidul Democrat Liberal.

Prim-vicepreşedintele P.D.L. a atenţionat că autostrăzi deja realizate sunt trecute ca priorităţi ale guvernului pentru anul 2014: ”Mai văd un lucru la Ponta – furtul – în fiecare zi fură şi minte, fură idei şi fură proiecte. Victor Viorel Ponta le pune în bugetul de stat ca priorităţi pe 2014. Cred că pot să vă invit în numele lui Victor Viorel Ponta să inauguraţi împreună cu el Casa Poporului” a adăugat Boagiu.

Un alt punct atins de prim-vicepreşedintele P.D.L., la Timişoara, a fost legat de legea amnistiei şi graţierii: ”Chiar daca ni s-a spus la un moment dat că nu se va întâmpla promovarea unei astfel de legi, din informaţiile pe care noi le avem la Parlament rezultă că deja au început discuţiile referitoare la această lege, care presupune că pedepsele date până la 6 ani se graţiază, iar amnistia vizează ştergerea condamnărilor pentru cei care au avut până în 4 ani, discutându-se chiar să urce până la 5 ani. Nu vreau să pun întrebări retorice pentru că ştim cu toţii cui se adresează aceste legi şi cine sunt politicenii care trebuie să fie curăţaţi de condamnările pe care le-au avut” a mai spus Anca Boagiu, care consideră că toate aceste acţiuni ale premierului Ponta scot în evidenţă faptul că P.S.D.-ul işi ţine promisiunea din campanie – Dreptate până la capăt!: ”PSD-ul face dreptate până la capăt şi dreptatea lui este dreptatea de a-i chinui, de a-i taxa şi de a-i umili pe români, în special pe acei români care muncesc, acei români care plătesc taxe şi impozite, acei români care au firme şi care au creat locuri de muncă în România” şi-a încheiat Boagiu discursul avut în cadrul vizitei de la Timişoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare