AcasăStiriSocialCorturi vandalizate şi momente de respiro ale protestatarilor. Uniţi salvăm mai încolo...

Corturi vandalizate şi momente de respiro ale protestatarilor. Uniţi salvăm mai încolo Roşia Montană!

Sfârşitul lunii august a dat drumul protestelor împotriva legii distrugerii Roșiei Montane.Săptămânal, sute de protestatri s-au strâns în Piaţa Unirii pentru a-şi arăta susţinerea, însă, duminica aceasta s-a luat o pauză.

Conform surselor, unul dintre motivele ce au contribuit la luarea deciziei este vestea conform căreia proiectul minier ar fi respins.Bineînţeles, o scurtă pauză fiind necesară.„Vom lua o bine meritată pauză. Nu este o decizie la nivel naţional. În alte locuri sunt proteste. Dar noi suntem puţini şi trebuie să ne tragem sufletul.’ a explicat Ştefan Cojocnean, unul din liderii protestatarilor din Timişoara.

Cei mai activişti dintre timişoreni ce-şi montaseră corturile în Piaţa Unirii au descoperit cu stupoare că acestea fuseseră vandalizate. Făptaşii? Patru indivizi ce, la scurt timp, au fost capturaţi de oamenii legii care nu au stat pe gânduri şi i-au amendat pe vandali.

Protestele urmează să fie reluate, dacă nu pentru Roşia Montana, pentru gazele de şist.Decizia rămâne să fie luată pe parcurs.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Urmăriți-ne

15,745FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
163CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
188CititoriConectați-vă
48,400AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Comentarii recente