Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriAdministrațieNicolae Robu nu renunță! MITING pentru finanțarea Centurii de Sud a Timișoarei

Nicolae Robu nu renunță! MITING pentru finanțarea Centurii de Sud a Timișoarei

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Nicolae Robu, primarul timișoarei nu se muțumește cu promisiunea Ministerului Transporturilor de a construi varianata de ocolire prin partea de Sud a Timișoarei și este dispus să scoată timișorenii în stradă pentru a ”urgenta” demararea acestei lucrări.

Văzând ”poveștile” cu referire la posbila execuție a Centurii de Sud a Municipiului Timișoara, dar și faptul că actualul Guvern a introdus șoseaua ocolitoare în Master Planul național de Transporturi, însă nu a precizat absolut nimic despre perioada în care a fi construită, Nicolae Robu vrea să-și continue demersul, și anume scoaterea timișorenilor în stradă prin organizarea unui miting de mare amploare. Robu dezvăluie și cui i se datorează, printre altele, ”succesul” introducerii șoselei amintite în Master Plan.

”Demersurile mele repetate, însoţite de cele 15.000 de semnături şi de promisiunea unui mare miting, cu 20.000 de participanţi, pentru Centura de Sud a Timişoarei, la care se adaugă -trebuie să o spunem onest- insistenţa deputatului Ion Răducanu (UNPR), au făcut, toate la un loc, ca Guvernul PSD să-şi revizuiască poziţia faţă de Centura Timişoarei, renunţând a mai considera că ea nu este o prioritate şi incluzând-o, în sfârşit, în Master Plan-ul Naţional pe Transporturi. Putem spune, deci, că am obţinut ÎMPREUNĂ o mare victorie. Dar, oraşul nostru va continua să fie terorizat de TIR-uri şi de mii de alte maşini aflate în tranzit zi de zi, să fie supus la ambuteiaje, noxe, praf, distrugeri ale drumurilor şi clădirilor -şi toate acestea pe banii şi nervii dv., ai timişorenilor-, câtă vreme nu vom avea efectiv centura. Iar a ajunge să o avem, presupune ca primă condiţie ALOCAREA DE FONDURI pentru realizarea ei, alocare care, până la ora actuală, nu este avută în vedere”, este de părere edilul-șef de pe Bega.

Acesta este dispus să organizeze acțiunea de protest cu care a ”amenințat” Guvernul acum câteva luni. ”Sunteţi de acord să organizăm un mare miting pentru finanţarea începând din 2015 a Centurii Sud a Timişoarei, obiectiv inclus în Master Plan-ul Naţional pe Transporturi?”, se întreabă Nicolae Robu pe Facebook, atât de pagina sa publică, dar și în grupul ”Împreună pentru Timișoara” – grup pe care-l administrează.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Ca-n Poliția Română! Sub nasul agentului Raoul Iacob de la Biroul de Investigații Criminale Timișoara, studenta eminentă Denisa Tîrziu l-a iubit pe un cetățean...

Și, evident, subofițerul Inspectoratului de Poliție Timiș n-a mirosit absolut nimic. Nici că iubita...

Ministrul Sănătății a decis schimbarea managerului de la Spitalul Județean Timișoara

În urmă cu câteva minute, ministrul sănătății Alexandru Rafila a semnat schimbarea din funcția...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Povești nemuritoare! Primarul Dominic Fritz se ia la trântă imaginară cu clanul Cârpaci, acum, după ce lupta s-a încheiat și e obligat să aplice...

Cu surle și trâmbițe, ieri, primarul Dominic Fritz a anunțat că municipalitatea a chemat...

Protest în comuna Uivar, după schimbarea pe șest a viceprimarului liberal

Aproape 100 de persoane s-au mobilizat, ieri, în fața Primăriei Uivar, după ce majoritatea...