ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Nicolae Robu nu renunță! MITING pentru finanțarea Centurii de Sud a Timișoarei

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Nicolae Robu, primarul timișoarei nu se muțumește cu promisiunea Ministerului Transporturilor de a construi varianata de ocolire prin partea de Sud a Timișoarei și este dispus să scoată timișorenii în stradă pentru a ”urgenta” demararea acestei lucrări.

Văzând ”poveștile” cu referire la posbila execuție a Centurii de Sud a Municipiului Timișoara, dar și faptul că actualul Guvern a introdus șoseaua ocolitoare în Master Planul național de Transporturi, însă nu a precizat absolut nimic despre perioada în care a fi construită, Nicolae Robu vrea să-și continue demersul, și anume scoaterea timișorenilor în stradă prin organizarea unui miting de mare amploare. Robu dezvăluie și cui i se datorează, printre altele, ”succesul” introducerii șoselei amintite în Master Plan.

”Demersurile mele repetate, însoţite de cele 15.000 de semnături şi de promisiunea unui mare miting, cu 20.000 de participanţi, pentru Centura de Sud a Timişoarei, la care se adaugă -trebuie să o spunem onest- insistenţa deputatului Ion Răducanu (UNPR), au făcut, toate la un loc, ca Guvernul PSD să-şi revizuiască poziţia faţă de Centura Timişoarei, renunţând a mai considera că ea nu este o prioritate şi incluzând-o, în sfârşit, în Master Plan-ul Naţional pe Transporturi. Putem spune, deci, că am obţinut ÎMPREUNĂ o mare victorie. Dar, oraşul nostru va continua să fie terorizat de TIR-uri şi de mii de alte maşini aflate în tranzit zi de zi, să fie supus la ambuteiaje, noxe, praf, distrugeri ale drumurilor şi clădirilor -şi toate acestea pe banii şi nervii dv., ai timişorenilor-, câtă vreme nu vom avea efectiv centura. Iar a ajunge să o avem, presupune ca primă condiţie ALOCAREA DE FONDURI pentru realizarea ei, alocare care, până la ora actuală, nu este avută în vedere”, este de părere edilul-șef de pe Bega.

Acesta este dispus să organizeze acțiunea de protest cu care a ”amenințat” Guvernul acum câteva luni. ”Sunteţi de acord să organizăm un mare miting pentru finanţarea începând din 2015 a Centurii Sud a Timişoarei, obiectiv inclus în Master Plan-ul Naţional pe Transporturi?”, se întreabă Nicolae Robu pe Facebook, atât de pagina sa publică, dar și în grupul ”Împreună pentru Timișoara” – grup pe care-l administrează.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore