Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocial"DNA, noi suntem de partea ta": peste 1.000 de timisoreni, asteptati in...

„DNA, noi suntem de partea ta”: peste 1.000 de timisoreni, asteptati in strada, duminica, la Timisoara

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Puţin peste 200 de oameni au ieşit joi seara în stradă, la Timişoara, pentru a protesta împotriva anunţului făcut de ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, care a solicitat demiterea şefei Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Laura Codruţa Kovesi. La nivel naţional au fost organizate mai multe proteste, în semn de susţinere faţă de Kovesi, care a fost în ultima vreme ţinta mai multor atacuri venite din partea politicienilor PSD. Un nou protest pentru susţinerea şefei DNA este anunţat pentru duminică de la ora 18. Peste 1.000 de timişoreni şi-au anunţat prezenţa în piaţă.

„Duminică, 25 februarie, Timișoara își arată indignarea în stradă față de lovitura dată luptei anti-corupție prin cererea de revocare a procurorului-șef DNA, cerere făcută de către ministrul Justiției, Tudorel Toader. “Asistăm la o cerere de revocare întemeiată pe neadevăruri, pe supoziții și pe informații din presă, neprobate în niciun fel în locul unei analize legale și fundamentate” – Comunicatul dat de 135 de procurori DNA în 23 februarie. Duminică, 25 februarie, ora 18:00, în Piața Operei!”, au anunţat organizatorii pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Dominic Fritz anunţă o amplă acțiune de recuperare a patrimoniului orașului pe malul Begăi! Peste 11 hectare sunt ocupate ilegal

Dominic Fritz a anunțat că, începând de astăzi, Primăria Timișoara a demarat o amplă...

Medicii infecţionişti trag un semnal de alarmă! A crescut numărul cazurilor de pneumonii comunitare

În fiecare zi, 10-12 pacienți se prezintă în Ambulatoriu sau la Camera de Garda...

O nouă acţiune de dezinsecţie aeriană și terestră începe săptămâna viitoare la Timișoara!

Continuă dezinsecția la Timișoara! Municipalitatea anunță că, în perioada 19-24 mai, se va desfășura...