Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriAdministrațieDe la flori, la tantari si sobolani. Horticultura va face dezinsectie la...

De la flori, la tantari si sobolani. Horticultura va face dezinsectie la Timisoara

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Verile din ultimii ani au stat sub semnul lipsei serviciilor de dezinsecţie şi deratizare la Timişoara. Procesul deschis de compania Romprest împotriva primăriei privind licitaţia pentru atribuirea serviciilor a durat nu mai puţin de trei ani de zile, timp în care primăria nu a putut să asigure servicii de dezinsecţie şi deratizare.

Intervenţiile făcute de firmele din subordinea primăriei la cererea primarului nu au stârpit nici ţânţarii, nici şobolanii de pe străzi. Administraţia Robu ia însă măsuri ca o astfel de situaţie să nu se mai petreacă la Timişoara. Primul pas a fost făcut ieri, când aleşii locali au votat oportunitate de delegare a serviciilor de dezinsecţie şi deratizare.

„Nu mai suntem legaţi de procesul care ne-a ţinut pe loc trei ani. Am câştigat pe loc procesul şi prin urmare o să avem deratizare şi dezinsecţie, se va face prin delegare directă desemnarea contracului. Vom da serviciul către Horticultura. Nu mă pricep în domeniu, nu ştiu, dar Horticultura oricum se ocupă de spaţii verzi unde sunt şi insectele şi rozătoarele”, a declarat primarul Timişoarei, Nicolae Robu. Atribuirea serviciilor va trebui sa fie facuta printr-o hotărâre de consiliul local.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare