ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

VIDEO Primarul Robu explica de ce a jignit presa locala. De ce nu vrea sa dea numele jurnalistilor care se „prostitueaza”

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Un nou episod al protestului presei timișorene la adresa primarului Timișoarei, Nicolae Robu, s-a desfășurat astăzi. Imediat după începerea conferinței de presă de la Primăria Timișoara, mai mulți jurnaliști s-au ridicat și au părăsit sala de conferințe . Momentul a fost filmat și transmis în direct de o bună parte din cei care au boicotat conferința primarului. În sală au rămas reprezentantul Vocea Timișului, reporterul Agerpress Otilia Halunga și reporterul Adevărul Daniel Dancea. La finalul conferinței de presă, Vocea Timișului i-a cerut primarului Nicolae Robu să nominalizeze jurnaliștii care scriu articole pe bani și care se prostituează. Edilul a evitat să dea nume explicând că nu dorește să își piardă timpul cu astfel de subiecte și precizând că are un foarte mare respect pentru jurnaliștii de bună –credință, care își fac meseria în mod onest. Răspunsurile primarului pot fi vizualizate mai jos:

[responsive_youtube http://www.youtube.com/watch?v=TDnVJxvkDAw&feature=youtu.be]

- Advertisement -
Radu Constantin
Radu Constantinhttp://www.voceatimisului.ro
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore