Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Nesimţire maximă! O vedetă tv din România: „Sper ca Bunul Dumnezeu să vă ia şi celălalt copil”

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Prezentatorul emisiunii „Poveştiri de noapte” de pe Acasă Tv, Mircea Solcanu, a postat pe Facebook un mesaj cel puţin revoltător, scrie Ziarul Ring. Mesajul postat de Solcanu îi ia în vizor pe părinţii lui Ionuţ Anghel, copilul sfârtecat de câinii maidanezi în Bucureşti în urmă cu câteva luni. Prezentatorul Acasă Tv acuză familia Anghel că apare la diverse emisiuni tv contracost. Mesajul său este unul dur şi extrem de şocant.

„Familia Anghel! S-a inventat munca. Dacă nu vă place munca, duceţi-vă copilul să-l mănânce alţi câini, se pare că din asta trăiţi.

Ce suma aţi încasat în urma participării la emisiuni TV, acelea care se desfăşurau când copilul vostru era pe catafalc? Aţi terminat banii, copilul e mâncat dar nu-i nimic, mai aveţi unul.

Când se termină banii mai inventaţi că vă muşca nişte câini. Dar ştiţi că sunteţi penibili. Numai pe voi şi pe familia voastră îi muşcă?

Ori sunteţi javre şi câinii simt asta, ori aţi terminat banii şi vreţi alţii . Nu o să primiţi, duceţi celălalt copil să fie muşcat şi cine ştie, dacă Bianca e ocupată poate o să primiţi.

Sper însă ca Bunul Dumnezeu să vă ia şi celălalt copil, nu sunteţi demni să creşteţi copii, pentru că mai apoi să-i învăţaţi să fie cruzi cu animalele. Ce educaţie oferiţi copilului când voi doi sceleraţi vă ocupaţi viaţa cu raportarea paginilor de pe Facebook care aparţin iubitorilor de animale?!? Acelaşi timp să-l folosiţi mai des în educaţia copilului care a rămas. Ce semănaţi aia o să culegeţi! Cum v-aţi imaginat că lasă Dumnezeu aşa înger să-i otrăviţi sufletul cu ura voastră?!? Nu l-a lăsat, dar atenţie o să-l ia şi pe celălalt şi nu trebuie să-l mănânce vreun căţel, există şi cancer şi leucemie şi tetrapareză. Spor la bani şi la copii!

Iar durerea e în suflet nu la cimitir sau la televizor…dar nu vedeţi ca nu o cumpara nimeni?!?

PS: Alo, serviciile pe care le plătim scump, deşi nu avem duşmani, ce strategie de manipulare a opiniei publice, proastă :-))))”, a scris Mircea Solcanu, cel care declară „mândru că sunt gay” prin toate mijloacele posibile.

Solcanu şi-a şters postarea la puţină vreme de pe pagina sa oficială, însă opiniile oamenilor stau mărturie la ceea ce a scris prezentatorul. Foto: Facebook

6 COMENTARII

  1. bai homosexualule cum sa spui asa ceva ma? cum sa spui in fata tuturor ca speri ca Dumnezeu sa le ia si celalalt copil?! iubesc animalele,poate mai mult ca tine,dar e inadmisibil sa spui asa ceva cand tu te mandresti cu faptul ca iti place p..a!
    nu ma intereseaza de ce cei care o sa ma critice ca am vorbit vulgar,dar asta ar trebui tinut in sanatoriu ori dus intr-o camera de puscarie de 40 de insi sa-l racoreasca! mi-e scarba de tine si de toti homosexualii!!

  2. chelu…daca este gay, ce? Asta inseamna ca are probleme cu capul? Fiecare face ce vrea cu corpul lui, si asta nu afecteaza inteligenta sau creierul! Fara jignire, dar din ce ai spus, cred ca el este ci siguranta mai destept ca tine..

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Spălatul pe mâini! Primăria Giroc își recuperează prejudiciul de 350.000 euro, rezultat din contractele ilegale de asistență juridică, nu de la artizanii care i...

Trei contracte, mari și late, având ca obiect servicii juridice de asistență și reprezentare,...

Liberul arbitru! Primăria Timișoara a refuzat să facă plângere penală împotriva antreprenorului general de la Pasajul Solventul, deși constructorul a pus în circulație un...

Când vine vorba despre respectarea legii, în ceea ce privește omisiunea sesizării, dispozițiile articolului...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Teatrul Naţional Timişoara, reprezentaţie de excepţie la Bucureşti la Festivalul Naţional de Teatru

Actorii Teatrului Naţional din Timişoara pleacă la Bucureşti, acolo unde duminică, de la orele...

EXCLUSIV! DGA Bucureşti, operaţiune spectaculoasă la Centrul de Transfuzii din Craiova, unde se făcea comerţ cu sânge

Operațiune spectaculoasă a ofițerilor de la Direcția Generală Anticorupție din București, la Centrul Regional...

OFICIAL Ion Mirescu pleacă de la conducerea IPJ Timiș. Ce funcție va ocupa în cadrul IGPR

Șeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş, Ion Mirescu, va părăsi postul pe care îl...