Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Nesimţire maximă! O vedetă tv din România: „Sper ca Bunul Dumnezeu să vă ia şi celălalt copil”

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Prezentatorul emisiunii „Poveştiri de noapte” de pe Acasă Tv, Mircea Solcanu, a postat pe Facebook un mesaj cel puţin revoltător, scrie Ziarul Ring. Mesajul postat de Solcanu îi ia în vizor pe părinţii lui Ionuţ Anghel, copilul sfârtecat de câinii maidanezi în Bucureşti în urmă cu câteva luni. Prezentatorul Acasă Tv acuză familia Anghel că apare la diverse emisiuni tv contracost. Mesajul său este unul dur şi extrem de şocant.

„Familia Anghel! S-a inventat munca. Dacă nu vă place munca, duceţi-vă copilul să-l mănânce alţi câini, se pare că din asta trăiţi.

Ce suma aţi încasat în urma participării la emisiuni TV, acelea care se desfăşurau când copilul vostru era pe catafalc? Aţi terminat banii, copilul e mâncat dar nu-i nimic, mai aveţi unul.

Când se termină banii mai inventaţi că vă muşca nişte câini. Dar ştiţi că sunteţi penibili. Numai pe voi şi pe familia voastră îi muşcă?

Ori sunteţi javre şi câinii simt asta, ori aţi terminat banii şi vreţi alţii . Nu o să primiţi, duceţi celălalt copil să fie muşcat şi cine ştie, dacă Bianca e ocupată poate o să primiţi.

Sper însă ca Bunul Dumnezeu să vă ia şi celălalt copil, nu sunteţi demni să creşteţi copii, pentru că mai apoi să-i învăţaţi să fie cruzi cu animalele. Ce educaţie oferiţi copilului când voi doi sceleraţi vă ocupaţi viaţa cu raportarea paginilor de pe Facebook care aparţin iubitorilor de animale?!? Acelaşi timp să-l folosiţi mai des în educaţia copilului care a rămas. Ce semănaţi aia o să culegeţi! Cum v-aţi imaginat că lasă Dumnezeu aşa înger să-i otrăviţi sufletul cu ura voastră?!? Nu l-a lăsat, dar atenţie o să-l ia şi pe celălalt şi nu trebuie să-l mănânce vreun căţel, există şi cancer şi leucemie şi tetrapareză. Spor la bani şi la copii!

Iar durerea e în suflet nu la cimitir sau la televizor…dar nu vedeţi ca nu o cumpara nimeni?!?

PS: Alo, serviciile pe care le plătim scump, deşi nu avem duşmani, ce strategie de manipulare a opiniei publice, proastă :-))))”, a scris Mircea Solcanu, cel care declară „mândru că sunt gay” prin toate mijloacele posibile.

Solcanu şi-a şters postarea la puţină vreme de pe pagina sa oficială, însă opiniile oamenilor stau mărturie la ceea ce a scris prezentatorul. Foto: Facebook

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

6 COMENTARII

  1. bai homosexualule cum sa spui asa ceva ma? cum sa spui in fata tuturor ca speri ca Dumnezeu sa le ia si celalalt copil?! iubesc animalele,poate mai mult ca tine,dar e inadmisibil sa spui asa ceva cand tu te mandresti cu faptul ca iti place p..a!
    nu ma intereseaza de ce cei care o sa ma critice ca am vorbit vulgar,dar asta ar trebui tinut in sanatoriu ori dus intr-o camera de puscarie de 40 de insi sa-l racoreasca! mi-e scarba de tine si de toti homosexualii!!

  2. chelu…daca este gay, ce? Asta inseamna ca are probleme cu capul? Fiecare face ce vrea cu corpul lui, si asta nu afecteaza inteligenta sau creierul! Fara jignire, dar din ce ai spus, cred ca el este ci siguranta mai destept ca tine..

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore