mircea-solcanu

Prezentatorul emisiunii „Poveştiri de noapte” de pe Acasă Tv, Mircea Solcanu, a postat pe Facebook un mesaj cel puţin revoltător, scrie Ziarul Ring. Mesajul postat de Solcanu îi ia în vizor pe părinţii lui Ionuţ Anghel, copilul sfârtecat de câinii maidanezi în Bucureşti în urmă cu câteva luni. Prezentatorul Acasă Tv acuză familia Anghel că apare la diverse emisiuni tv contracost. Mesajul său este unul dur şi extrem de şocant.

„Familia Anghel! S-a inventat munca. Dacă nu vă place munca, duceţi-vă copilul să-l mănânce alţi câini, se pare că din asta trăiţi.

Ce suma aţi încasat în urma participării la emisiuni TV, acelea care se desfăşurau când copilul vostru era pe catafalc? Aţi terminat banii, copilul e mâncat dar nu-i nimic, mai aveţi unul.

Când se termină banii mai inventaţi că vă muşca nişte câini. Dar ştiţi că sunteţi penibili. Numai pe voi şi pe familia voastră îi muşcă?

Ori sunteţi javre şi câinii simt asta, ori aţi terminat banii şi vreţi alţii . Nu o să primiţi, duceţi celălalt copil să fie muşcat şi cine ştie, dacă Bianca e ocupată poate o să primiţi.

Sper însă ca Bunul Dumnezeu să vă ia şi celălalt copil, nu sunteţi demni să creşteţi copii, pentru că mai apoi să-i învăţaţi să fie cruzi cu animalele. Ce educaţie oferiţi copilului când voi doi sceleraţi vă ocupaţi viaţa cu raportarea paginilor de pe Facebook care aparţin iubitorilor de animale?!? Acelaşi timp să-l folosiţi mai des în educaţia copilului care a rămas. Ce semănaţi aia o să culegeţi! Cum v-aţi imaginat că lasă Dumnezeu aşa înger să-i otrăviţi sufletul cu ura voastră?!? Nu l-a lăsat, dar atenţie o să-l ia şi pe celălalt şi nu trebuie să-l mănânce vreun căţel, există şi cancer şi leucemie şi tetrapareză. Spor la bani şi la copii!

Iar durerea e în suflet nu la cimitir sau la televizor…dar nu vedeţi ca nu o cumpara nimeni?!?

PS: Alo, serviciile pe care le plătim scump, deşi nu avem duşmani, ce strategie de manipulare a opiniei publice, proastă :-))))”, a scris Mircea Solcanu, cel care declară „mândru că sunt gay” prin toate mijloacele posibile.

Solcanu şi-a şters postarea la puţină vreme de pe pagina sa oficială, însă opiniile oamenilor stau mărturie la ceea ce a scris prezentatorul. Foto: Facebook

24 COMENTARII

 1. de ce e nesimtit? ca si-a spus parerea? multi altii sunt de aceeasi parere si o spun, doar ca nu sunt persoane publice si nu se poate lua nimeni de ei. intr-adevar acei parintii nu merita copii. oricine invata copii de mici sa aiba frica si resentimente fata de animale este o persoana rea, fara suflet. bravo mircea solcanu;)

 2. de ce e nesimtit? ca si-a spus parerea? multi altii sunt de aceeasi parere si o spun, doar ca nu sunt persoane publice si nu se poate lua nimeni de ei. intr-adevar acei parintii nu merita copii. oricine invata copii de mici sa aiba frica si resentimente fata de animale este o persoana rea, fara suflet. bravo mircea solcanu;)

 3. Ah , da , dar de ce , domnilor ? De ce socotiti ca Mircea Solcanu a fost nesimtit iar parintii copilului au fost in regula ?!. Pe ce va bazati cand il catalogati asa ?. Nu doresc altceva decat sa raspundeti inteligibil si fara sa ne jigniti inteligenta. Multumesc. Ma refer la Mia Micicoi si la Ghita Mladin.

 4. Ah , da , dar de ce , domnilor ? De ce socotiti ca Mircea Solcanu a fost nesimtit iar parintii copilului au fost in regula ?!. Pe ce va bazati cand il catalogati asa ?. Nu doresc altceva decat sa raspundeti inteligibil si fara sa ne jigniti inteligenta. Multumesc. Ma refer la Mia Micicoi si la Ghita Mladin.

 5. Dragi domni sau doamne: solcanu,Storm Rider,Reblean Andra Anamaria , cum v-ati simti sa stiti ca suntem multi care vrem sa va vedem MORTI, asa cum si domnul solcanu doreste moartea unui copil si voua va face placere lucrul asta.

 6. Dragi domni sau doamne: solcanu,Storm Rider,Reblean Andra Anamaria , cum v-ati simti sa stiti ca suntem multi care vrem sa va vedem MORTI, asa cum si domnul solcanu doreste moartea unui copil si voua va face placere lucrul asta.

 7. CE POTI SA CERI DE LA UN GAY? LUI ORICUM NU O SA-I DEA D-ZEU NICIODATA COPII PTR CA RETARDATII NU AU VOIE SA AIBA COPII.SA DORESTI MOARTEA UNUI COPIL E CEVA NORMAL?RUSINE CA E ROMAN.SA SE LINGA CU MAIDANEZII DACA TOT II IUBESTE ASA MULT.

 8. CE POTI SA CERI DE LA UN GAY? LUI ORICUM NU O SA-I DEA D-ZEU NICIODATA COPII PTR CA RETARDATII NU AU VOIE SA AIBA COPII.SA DORESTI MOARTEA UNUI COPIL E CEVA NORMAL?RUSINE CA E ROMAN.SA SE LINGA CU MAIDANEZII DACA TOT II IUBESTE ASA MULT.

 9. Ce să astepti de la solcanu ??? cel interesează pe el copii ???
  si vă rog nu+i mai faceti pe toti care spun 3 vorbe 5 prostii ,,vedete ,,ce vedete domnilor ce vedete .Cred că este timpul să căutati adevărate vedete prin tară ,,o să vă minunati ce vedete cu bun simt are tara asta

 10. Ce să astepti de la solcanu ??? cel interesează pe el copii ???
  si vă rog nu+i mai faceti pe toti care spun 3 vorbe 5 prostii ,,vedete ,,ce vedete domnilor ce vedete .Cred că este timpul să căutati adevărate vedete prin tară ,,o să vă minunati ce vedete cu bun simt are tara asta

 11. cap are, minte ce ii mai trebuie, sa ii aduca cineva aminte acestei CREATURI CRETINE lipsita de orice fel de cunostiinta religioasa ca, primii oameni pe pamat care au fost creati DE DUMNEZEU se numeau ADAM SI EVA,

 12. cap are, minte ce ii mai trebuie, sa ii aduca cineva aminte acestei CREATURI CRETINE lipsita de orice fel de cunostiinta religioasa ca, primii oameni pe pamat care au fost creati DE DUMNEZEU se numeau ADAM SI EVA,

 13. bai homosexualule cum sa spui asa ceva ma? cum sa spui in fata tuturor ca speri ca Dumnezeu sa le ia si celalalt copil?! iubesc animalele,poate mai mult ca tine,dar e inadmisibil sa spui asa ceva cand tu te mandresti cu faptul ca iti place p..a!
  nu ma intereseaza de ce cei care o sa ma critice ca am vorbit vulgar,dar asta ar trebui tinut in sanatoriu ori dus intr-o camera de puscarie de 40 de insi sa-l racoreasca! mi-e scarba de tine si de toti homosexualii!!

 14. chelu…daca este gay, ce? Asta inseamna ca are probleme cu capul? Fiecare face ce vrea cu corpul lui, si asta nu afecteaza inteligenta sau creierul! Fara jignire, dar din ce ai spus, cred ca el este ci siguranta mai destept ca tine..

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.