Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Dan Negru: Între Budapesta și București sunt vreo 200 de ani de civilizație. Acolo e de neimaginat ca un copil să fie ucis de maidanezi

- Advertisement -

Cunoscut ca un om ”slobod la gură”, timișoreanul Dan Negru riscă să-și pun din nou publicul în cap. Acesta a postat un mesaj pe Facebook, prin care explică de ce consideră el că Bucureștiul este cu 200 de ani în urma capitalei Ungariei din punct de vedere al ciilizației.

Cu câteva ore înaintea meciului de fotbal dintre România și Ungaria, Dan Negru a șocat utilizatorii de Facebook cu un mesaj cel puțin virulent la adresa Bucureștiului. ”Cei mulți care spun acum la televizor că ungurii sunt necivilizați, judecându-i după câțiva suporteri de fotbal sunt la fel de idioți ca cei mulți care-i cred pe toți românii hoți. Totuși, civilizația începe la Mako, un sătuc la granița cu România unde ungurii au statuia unui localnic, Pulitzer. Lista cu ungurii celebri care au schimbat lumea, e uluitoare, doar premiile Nobel câștigate de ei sunt vreo 12. Să ne bucurăm că-i caftim la fotbal, un sport pe care ungurii nu-l iubesc deloc deși au fost de vreo două ori vice-campioni mondiali. Totusi, între Budapesta și București sunt vreo 200 de ani de civilizație” a scris timișoreanul pe rețeaua de socializare.

Mesajul lui Dan Negru a fost continuat după fluierul final al scoțianului care a arbitrat România – Ungaria, meci încheiat cu scorul de 1-1. Imediat după egalul cât o înfrângere obținut de elevii lui Victor Pițurcă, Negru a mai postat un mesaj la fel de virulent. ”Nu pricep legătura dintre politică și fotbal, încurajată pe alocuri de televiziuni. Pentru cei mulți care nu știu, fanii lui Ferncvaros sunt cei mai cretini suporteri din Europa, ei au venit azi la București și făceau același scandal oriunde pentru că-l fac în primul rând la ei acasă. Am văzut cu ochii mei un măcel în tribune la Budapesta… Zvezda, Fenerbahce și Ferncvaros au cei mai tâmpiți suporteri, orice microbist știe asta. De aici până la politică e cale lungă. Și încă ceva, Ferencvaros e unul din cele mai frumoase cartiere ale Budapestei, elegant, aproape de centru unde e de neimaginat ca un copil să fie ucis de maidanezi…” a postat Negru pe Facebook.

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore