Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Putin a ordonat RETRAGEREA militarilor ruși de la granița cu Ucraina

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

„Şeful statului l-a însărcinat pe ministrul Apărării să înceapă să aducă trupele înapoi către bazele lor permanente”, a anunţat Kremlinul sâmbătă seara târziu, referindu-se la cei aproximativ 17.600 de militari implicaţi în manevre le din regiunea Rostov, în sudul Rusiei, militari trimiși în zonă încă din vara acestui an.

Ministrul Apărării Serghei Şoigu a primit ordinul prezidenţial după ce a raportat că „antrenamentul de vară în poligoanele de tir din Districtul Militar Sud s-a terminat”, a continuat Kremlinul, notează agenția Mediafax.

Președintele Rusiei va avea o întâlnire cu cel ucrainean, Petro Poroşenko, la summitul de vineri de la Milano, în prezenţa unor reprezentanţi europeni de rang înalt, inclusiv cancelarul german Angela Merkel şi premierii Italiei Matteo Renzi şi cel al Marii Britanii David Cameron.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare