Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
vocea timisului

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Publicitate Vocea Timisului

Din aceeași categorie

Kamelia, cea mai tare cântăreață a Timișoarei la acest moment, face furori cu o nouă melodie. E pe primul loc în topul Youtube România

Cea mai iubită cântăreaţă din Timişoara, Kamelia, a lansat în urmă cu două săptămâni o nouă piesă care face furori pe Youtube. Melodia are deja peste un milion de vizualizări.

Kamelia, timişoreanca ce se mândreşte cu peste 245.000 de fani pe cea mai celebră reţea de socializare, Facebook, face în continuare furori pe plan naţional. Cântăreaţa a lansat în urmă cu numai două săptămâni o melodie, care deşi nu beneficiază încă de un videoclip, a devenit repede hit!

„Piesa mea preferată”, căci aşa se numeşte melodia, este pe primul loc în topul vizualizărilor de pe Youtube România, adunând, din 4 august 2013, şi până astăzi, aproape 1.300.000 de vuzualizări, fiind mai „solicitată” decât piesa aflată pe locul secund în acelaşi top, melodia „Bagă bani” de la Puya şi Don Baxter.

Melodia „Piesa mea preferată” este cântată de Kamelia, în colaborare cu clujeanul Vescan, şi poate fi asscultată mai jos.

Tu ce părere ai, e această melodie şi Piesa ta preferată?

Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore