Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Un bucureştean, condamnat la închisoare şi dat în urmărire generală, a fost capturat de poliţiştii de frontieră de la Cenad

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Poliţiştii de frontieră de la PTF CEnad au depistat şi predat, ieri, autorităţilor competente, un cetăţean român care se sustrăgea de la executarea pedepsei cu închisoarea pentru sâvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul, fără a avea permis de conducere.

Marţi, 20 august 2013, în jurul orelor 11:00, la Punctul de Trecere a Frontierei Cenad, pe sensul de ieşire din ţară, s-a prezentat cetăţeanul român Florin S., în vârstă de 30 de ani, domiciliat pe raza municipiului Bucureşti. Cu ocazia efectuării formalităţilor specifice, lucrătorii vamali au constatat că pe numele bărbatului era emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, ca urmare a săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul, fără a avea permis de conducere.

Cel în cauză trebuia să execute o pedeapsă privativă de libertate de 4 ani şi 6 luni cu închisoare, fiind recidivist. Poliţiştii de frontieră au întrerupt călătoria bucureşteanului, bărbatul fiind predat unei echipe operative din cadrul I.P.J. Timiş, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare