Mascaţii din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale şi poliţiştii de la Serviciul de Investigații Criminale au descins, în această dimineaţă, la mai multe locuinţe din Cenad. Acţiunea oamenilor legii are ca scop anihilarea unei reţele de cămătărie, în care din primele informaţii rezultă că ar fi implicaţi un profesor din Sânnicolau Mare, fratele şi soţia acestuia. Aproximativ 20 de persoane ar fi căzut pradă echipei care facilita contractarea unor credite bancare, pentru ca mai apoi să le ceară victimelor cardurile pentru a retrage bani. În timpul percheziţiilor oamenii legii au confiscat şi 24 de cartuşe de ţigări, 5.500 de euro şi 3.400 de lei, precum şi carduri bancare şi documente.

Reţeuaua acţiona de aproximativ doi ani de zile, însă totul a ieşit la iveală după ce fondatorii ei au devenit lacomi şi au crescut preţul comisioanelor, astfel că au ajuns să fie reclamaţi la poliţie. Toţi cei trei suspecţi au fost duşi la audieri, cei doi bărbaţi fiind cercetaţi pentru cămătărie, iar femeia pentru complicitate.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.