ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Primarul Timisoarei, explicatii legate de semafoarele care au blocat traficul la Timisoara

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
Mobilizare de forțe la Timișoara pentru elucidarea cauzei problemelor de la sistemul de trafic management, după ce semafoarele din oraș s-au oprit din funcționare de două ori în cursul acestei săptămâni.
Ieri, traficul din oraș s-a desfășurat greoi după ce peste 80% din semafoarele din oraș nu au funcționat din cauza unei pene de curent.
Swarco România, firma care a implementat proiectul de trafic management, face verificări ale sistemului.
Implicați sunt și specialiștii din cadrul Sistemului de Telecomunicații Speciale. Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, a explicat situația.

„Da, din păcate s-a întâmplat un lucru grav, a apărut o pană care a scos din funcțiune cam 80% din semafoarele din oraș, care sunt în sistemul de control inteligent al traficului și în perioada în care semafoarele nu au mers a fost cumplit în oraș. Ne pare rău, ne cerem scuze că s-a ajuns la acest disconfort. Din fericire, l-am trecut cu bine și nu au fost accidente. Din păcate, nici la ora actuală nu este cunoscută cauza. Ieri, destul de prompt s-a reușit punerea în funcțiune a tuturor semafoarelor, sigur, pas cu pas, 80% au fost căzute și punerea în funcțiune nu s-a putut face din centrul de control al semaforizării, ci a trebuit să se meargă în fiecare intersecție. A fost inexplicabil. Totul s-a manifestat la început ca o cădere de tensiune. Însă nu rămâne în picioare, cauza aceasta pentru că noi avem un sistem de alimentare alternativ cu ups-uri care sunt prezente în toate intersecțiile și în centrul specializat, deci prin urmare explicația trebuie să fie alta. Au venit și specialiștii de la Swarco și se încearcă punerea în funcție a comunicației dintre intersecții. Am spus și ieri, nu se poate exclude și un atac cibernetic, o intervenție a unui hacker. Nu ne putem pronunța, a apărut o informație că în 14 și 15, exact în zilele în care noi am avut probleme au fost furtuni solare dintre cele mai intense și avertismentul era că vor fi perturbări mpe sistemele de comunicații alimentate cu energie electrică”, a declarat primarul Timișoarei astăzi.

- Advertisement -
Radu Constantin
Radu Constantinhttp://www.voceatimisului.ro
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore