ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Podul Dragalina intra in reabilitare. Santier si restrictii de trafic in zona Garii de Nord

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
Circulați des prin zona Gării de Nord? Atenție, în zonă se va deschide un nou șantier. Podul Dragalina intră în reabilitare în săptămânile următoare, așa că în zonă vor fi impuse restricții de trafic, care, susține primarul Timișoarei, vor fi anunțate de municipalitate în timp util.

„Săptămâna viitoare predăm amplasamentul pentru începerea lucrărilor de reabilitare, consolidare și extindere a Podului Dragalina.

Săptămâna viitoare vom preda amplasamentul, dorim să înceapă lucrările cât mai repede. Doresc să vă spun că va fi un pod spectaculos.

Acum știți cât e de lat, o bandă pe sens și linii de tramvai pe mijloc. Am vrut să facem două linii auto pe sens încălecând liniile de tramvai, dar nu s-a putut pentru că este atât de îngust încât ieșean din standarde.

O să îl facem cu două benzi standard pe sens, cu linii de tramvai separate, cu fâșii separatoare între liniile de tramvai și carosabil pe ambele sensuri.

Acolo vom avea un covor de iarbă între linii și carosabil și pe lângă toate acestea vom avea piste de biciclete de doi metri și trotuar și pe o parte și pe alta, deci va fi un pod foarte, foarte larg.

Noi nu spunem că facem un pod nou, dar lucrările înseamnă practic realizarea încă a unui pod”, a explicat primarul Nicolae Robu.

- Advertisement -
Radu Constantin
Radu Constantinhttp://www.voceatimisului.ro
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore