Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Muncitorii revin la Pasajul Popa Sapca. Ce lucrari anunta primaria in zona

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023
Șoferii care trec prin zona Pasajului Popa Șapcă vor vedea din nou muncitori în zonă. Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, a anunțat astăzi că șantierul din zona Popa Șapcă va fi redeschis pentru realizarea unor operațiuni restante de anul trecut. În 2017, primăria a deschis traficul prin pasaj, pe patru benzi, fără ca lucrările în zonă să fie finalizate.

„La Popa Șapcă se vor relua lucrările astfel încât să finalizăm cu al doilea strat de asfalt, cu amenajarea spațiilor verzi, se va finaliza ceea ce s-a făcut pe strada Demetriade, încât să putem da în funcțiune și această stradă. Ambiția mea este să iasă acolo o lucrare mult mai frumoasă decât Pasajul Jiul, unde toată lumea a spus că arată tot ce s-a făcut excelent. Vom planta sute de castani cu floare roșie pe Popa Șapcă, pe aliniamente. Sunt copaci foarte frumoși eu i-am văzut în albume au o coroană foarte frumoasă cu floare roșie”, a declarat primarul Timișoarei astăzi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare