Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialUn bărbat din Pakistan a încercat să iasă din țară cu buletinul...

Un bărbat din Pakistan a încercat să iasă din țară cu buletinul unui român. A fost prins la Cenad

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ieri, la Punctul de Trecere a Frontierei Cenad, pe sensul de ieşire din ţară, s-a prezentat o persoană de sex masculin care s-a legitimat la controlul de frontieră cu o carte de identitate eliberată de autorităţile din România.

Cu ocazia efectuării formalităţilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că între persoana prezentă în punct şi cea din fotografia aplicată în paşaport existau diferenţe vizibile de fizionomie, fapt pentru care au fost demarate cercetările. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că cel în cauză este Nazim Z., în vârstă de 28 de ani din Pakistan.

Bărbatul a declarat că documentul de identitate pe care l-a prezentat la ieşirea din România l-a obţinut de la o persoană necunoscută, în schimbul sumei de 40 de euro. A recurs la această metodă deoarece dorea să ajungă în Italia şi nu poseda viza Schengen.

Poliţiştii de frontieră au întrerupt călătoria tânărului pe care îl cercetează sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de fals privind identitatea şi tentativă de trecerea ilegală a frontierei de stat. La finalizarea cercetărilor va fi prezentat procurorilor, în vederea dispunerii măsurilor legale ce se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare