AcasăStiriSocialPonta, unui sătean din Beiu, unde au fost inundaţii: Îmi spuneţi "fă,...

Ponta, unui sătean din Beiu, unde au fost inundaţii: Îmi spuneţi „fă, Ponta” şi facem ce trebuie!

„Ştiţi cum trebuie să îmi spuneţi? Fă, Ponta! Aşa să îmi ziceţi şi facem. Poate de data asta aud bine şi ăia cu camerele”, a spus Ponta ironic, după ce în aprilie, la vizita antrerioară, premierul Ponta i s-ar fi adresat ministrului Pană spunând: „Tu ce faci, fă, Doina? Aveai chef de nişte inundaţii?”.

Ponta i s-a adresat ministrului Apelor, de data aceasta, cu formula „doamna Doina Pană”, iar când vicepremierul Liviu Dragnea a încercat să-i spună „măi, Doina”, Ponta l-a apostrofat că „iar aud cine ştie ce”.

Ponta şi Dragnea le-a promis localnicilor că nu vor mai fi inundaţi şi le-au făcut cadou o barcă pneumatică pentru un viitor muzeu. „După noiembrie venim să facem muzeul bărcii”, a continuat să glumească premierul Ponta. Prim-ministrul le-a spus să păstreze barca doar ca amintire, iar după ce directorul Apelor Române a prezentat tehnologia modernă de construcţie a digului, Ponta le-a urat sătenilor să nu mai fie inundaţi în apă, ci în „vin” sau „ţuică”. „Bine, Doamne ajută, să nu vă mai găsesc în apă, da?! Dacă vă găsesc în altceva… în vin, în ţuică, da?! Nu în apă”, s-a adresat Ponta localnicilor.

Un sătean care îi promisese, de altfel, o sticlă de ţuică premierului i-a spus că i-o va aduce la Cotroceni, fapt care l-a determinat pe Liviu Dragnea să ceară şi el o ţuică. „Da’, mie nu-mi dai o ţuică?”, l-a întrebat Dragnea pe sătean, care i-a promis şi acestuia o sticlă, scrie Mediafax.

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.
Other Amount:
Introdu adresa de e-mail:

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente