Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Ponta, unui sătean din Beiu, unde au fost inundaţii: Îmi spuneţi „fă, Ponta” şi facem ce trebuie!

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

„Ştiţi cum trebuie să îmi spuneţi? Fă, Ponta! Aşa să îmi ziceţi şi facem. Poate de data asta aud bine şi ăia cu camerele”, a spus Ponta ironic, după ce în aprilie, la vizita antrerioară, premierul Ponta i s-ar fi adresat ministrului Pană spunând: „Tu ce faci, fă, Doina? Aveai chef de nişte inundaţii?”.

Ponta i s-a adresat ministrului Apelor, de data aceasta, cu formula „doamna Doina Pană”, iar când vicepremierul Liviu Dragnea a încercat să-i spună „măi, Doina”, Ponta l-a apostrofat că „iar aud cine ştie ce”.

Ponta şi Dragnea le-a promis localnicilor că nu vor mai fi inundaţi şi le-au făcut cadou o barcă pneumatică pentru un viitor muzeu. „După noiembrie venim să facem muzeul bărcii”, a continuat să glumească premierul Ponta. Prim-ministrul le-a spus să păstreze barca doar ca amintire, iar după ce directorul Apelor Române a prezentat tehnologia modernă de construcţie a digului, Ponta le-a urat sătenilor să nu mai fie inundaţi în apă, ci în „vin” sau „ţuică”. „Bine, Doamne ajută, să nu vă mai găsesc în apă, da?! Dacă vă găsesc în altceva… în vin, în ţuică, da?! Nu în apă”, s-a adresat Ponta localnicilor.

Un sătean care îi promisese, de altfel, o sticlă de ţuică premierului i-a spus că i-o va aduce la Cotroceni, fapt care l-a determinat pe Liviu Dragnea să ceară şi el o ţuică. „Da’, mie nu-mi dai o ţuică?”, l-a întrebat Dragnea pe sătean, care i-a promis şi acestuia o sticlă, scrie Mediafax.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Partidul lui Liviu Dragnea nu va avea nicio priză feroce la bănățeni, atâta timp cât vinde pielea ursului din pădure

Adevărul e că nici celelalte partide tradiționale, gen PSD și PNL, nu o duc...

Timisoreanul Virgil Iantu, ARONGANTA la adresa lui Liviu Dragnea, pe tema referendumului

Prezentatorul TV Virgil Ianțu, timișorean la origine, a postat pe pagina sa de Facebook...

Se rasuceste Coposu in mormant! PNTCD, alianta cu PSD pentru alegerile europarlamentare

Partidul Național Țărănesc Creștin Democrat (PNȚCD) susține Partidul Social Democrat (PSD) la alegerile europarlamentare...