„Ştiţi cum trebuie să îmi spuneţi? Fă, Ponta! Aşa să îmi ziceţi şi facem. Poate de data asta aud bine şi ăia cu camerele”, a spus Ponta ironic, după ce în aprilie, la vizita antrerioară, premierul Ponta i s-ar fi adresat ministrului Pană spunând: „Tu ce faci, fă, Doina? Aveai chef de nişte inundaţii?”.

Ponta i s-a adresat ministrului Apelor, de data aceasta, cu formula „doamna Doina Pană”, iar când vicepremierul Liviu Dragnea a încercat să-i spună „măi, Doina”, Ponta l-a apostrofat că „iar aud cine ştie ce”.

Ponta şi Dragnea le-a promis localnicilor că nu vor mai fi inundaţi şi le-au făcut cadou o barcă pneumatică pentru un viitor muzeu. „După noiembrie venim să facem muzeul bărcii”, a continuat să glumească premierul Ponta. Prim-ministrul le-a spus să păstreze barca doar ca amintire, iar după ce directorul Apelor Române a prezentat tehnologia modernă de construcţie a digului, Ponta le-a urat sătenilor să nu mai fie inundaţi în apă, ci în „vin” sau „ţuică”. „Bine, Doamne ajută, să nu vă mai găsesc în apă, da?! Dacă vă găsesc în altceva… în vin, în ţuică, da?! Nu în apă”, s-a adresat Ponta localnicilor.

Un sătean care îi promisese, de altfel, o sticlă de ţuică premierului i-a spus că i-o va aduce la Cotroceni, fapt care l-a determinat pe Liviu Dragnea să ceară şi el o ţuică. „Da’, mie nu-mi dai o ţuică?”, l-a întrebat Dragnea pe sătean, care i-a promis şi acestuia o sticlă, scrie Mediafax.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.