Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Robu se bucură că teleormănenii vor avea stadion nou. Ce mai speră pentru Timișoara

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Cu bucurie, aşa a primit primarul Timişoarei, Nicolae Robu, vestea că la Alexandria, judeţul Teleorman se va construi un stadion nou, cu bani de la Compania Națională de Investiții. Valoarea obiectivului se ridică la 12 miloane de euro. Primarul Timişoarei mai speră că guvernul condus de Mihai Tudose va aloca bani şi către Timişoara pentru construcţia unui stadion nou şi a unei săli polivalente de mari dimensiuni.

„Am aflat cu bucurie că guvernul prin CNI finanţează noi obiective pentru modernizarea infrastructurii pentru sport. M-am bucurat că se face un astfel de obiectiv în judeţul Teleorman pentru că am convingerea că nu o să se facă numai acolo. Este nevoie în toată ţara de investiţii în ceea ce priveşte modernizarea infrastructurii pentru sport şi cultură, de altfel investiţii ar trebuie să joace un rol important pentru un guvern în orice ţară. (…) Da, e bine că se face un stadion în judeţul Teleorman, am văzut parametri lui, ei sunt decenţi nu este făcut nimic disproporţionat, însă trebuie să se înţeleagă că oraşul care va reprezenta România din postura de Capitală Europeană a Culturii în 2021 necesită şi el o sală polivalentă de mari dimensiuni. (…) Nu pot să îmi imaginez că un guvern politic indiferent de ce culoare ar fi el nu înţeleg că nu putem facem ţara de ruşine şi nu putem dezonora această poziţie importantă de Capitală Europeană a Culturii, prezentându-ne în 2021 cu infrastructură necorespunzătoare. (…) Nu cred că România se termină la graniţele judeţului Teleorman. Nu am nicio nemulţumire şi nu m-aţi auzit pe mine cum fac unii colegi. Faptul că se realizează în judeţul Teleorman un stadion este foarte bine, se face şi la Târgu Jiu un stadion. Nemulţumirea mea începe doar de acolo unde nu se vede că se fac gesturi pozitive spre Timişoara”, a spus edilul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Complexul sportiv din Calea Lipovei prinde contur…pe hartie. Cate terenuri de sport se vor construi

Se fac primii paşi înspre construcţia primului complex sportiv din oraş ridicat cu bani...

Impacare istorica in PNL Timis. Nicolae Robu si Danut Groza si-au strans mana

Pace între primarii din PNL Timiş şi liderul filialei Nicolae Robu. După luni întregi...

Primarul Timisoarei promite: timisorenii vor supraveghea deszapezirea de pe telefon din 2019

Companiile Retim și SDM care se ocupă de deszăpezire în Timișoara muncesc non stop...