Robu se bucură că teleormănenii vor avea stadion nou. Ce mai speră pentru Timișoara

Date:

Cu bucurie, aşa a primit primarul Timişoarei, Nicolae Robu, vestea că la Alexandria, judeţul Teleorman se va construi un stadion nou, cu bani de la Compania Națională de Investiții. Valoarea obiectivului se ridică la 12 miloane de euro. Primarul Timişoarei mai speră că guvernul condus de Mihai Tudose va aloca bani şi către Timişoara pentru construcţia unui stadion nou şi a unei săli polivalente de mari dimensiuni.

„Am aflat cu bucurie că guvernul prin CNI finanţează noi obiective pentru modernizarea infrastructurii pentru sport. M-am bucurat că se face un astfel de obiectiv în judeţul Teleorman pentru că am convingerea că nu o să se facă numai acolo. Este nevoie în toată ţara de investiţii în ceea ce priveşte modernizarea infrastructurii pentru sport şi cultură, de altfel investiţii ar trebuie să joace un rol important pentru un guvern în orice ţară. (…) Da, e bine că se face un stadion în judeţul Teleorman, am văzut parametri lui, ei sunt decenţi nu este făcut nimic disproporţionat, însă trebuie să se înţeleagă că oraşul care va reprezenta România din postura de Capitală Europeană a Culturii în 2021 necesită şi el o sală polivalentă de mari dimensiuni. (…) Nu pot să îmi imaginez că un guvern politic indiferent de ce culoare ar fi el nu înţeleg că nu putem facem ţara de ruşine şi nu putem dezonora această poziţie importantă de Capitală Europeană a Culturii, prezentându-ne în 2021 cu infrastructură necorespunzătoare. (…) Nu cred că România se termină la graniţele judeţului Teleorman. Nu am nicio nemulţumire şi nu m-aţi auzit pe mine cum fac unii colegi. Faptul că se realizează în judeţul Teleorman un stadion este foarte bine, se face şi la Târgu Jiu un stadion. Nemulţumirea mea începe doar de acolo unde nu se vede că se fac gesturi pozitive spre Timişoara”, a spus edilul.

Vocea Timișului, va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmăriți-ne

16,028FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
166CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
191CititoriConectați-vă
48,500AbonațiAbonați-vă

articole recente

cele mai citite articole săptămâna aceasta

Articole asemănătoare