Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Ce mai falsifică timişorenii: procura notarială pentru a scoate copiii din ţară, descoperită la Cenad

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Dacă unii cetăţeni, majoritatea de pe alte continente, care provin din afara Uniunii europene încearcă din toate puterile să ajungă în interiorul spaţiului Schengen, înainte ca ţara noastră să acceadă la acest protocol, sau alţii (români de data aceasta) forţează mâna poliţiştilor de frontieră ci ITP-uri false, tot femeile par mai… inventive.

După ce nu demult două femei au testat aceeaşi metodă de a-şi scoate copii din ţară, ilegal, aşezându-i pe micuţi pe pideaua maşinii, sub fusta lor „ocrotitoare”, ambele închiendu-se cu dosar penal, poliţiştii de frontieră se confrută din nou cu o situaţie din aceeaşi categorie… penală.

Vineri, 10 ianuarie 2014, la Punctul de Trecere a Frontierei Cenad, s-a prezentat pentru a ieşi din ţară, Nicoleta M., o tânără mămică de 27 de ani, din judeţul Timiş, însoţită de cei doi copii, minori, ai săi. Aceasta a prezentat pe lângă documentele de călătorie şi o procură notarială din partea tatălui minorilor.

Cu ocazia efectuării controlului de frontieră, s-a constatat că documentul notarial prezentat la control nu conţine elementele de formă şi fond specifice actului original. S-a luat legătura cu Biroul Notarial emitent de unde s-a comunicat că încheierea notarială prezentată este falsă.

Femeia a declarat că a cumpărat procura cu suma de 300 de euro de la o persoană necunoscută din Timişoara, intrucât tatăl minorilor nu a fost de acord cu călătoria acestora în Germania. Binenţeles că tânăra mămică s-a ales cu un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de complicitate la trecere ilegală a frontierei de stat şi complicitate la fals în înscrisuri oficiale, iar femeia a fost nevoită să facă cale întoarsă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Ca-n vestul sălbatic! Proprietarii unei exploatații agricole, măcelăriți de hoții de fier vechi care încercau să le dezmembreze o combină de 16 tone

Ieri noaptea, frații Adrian și Dan Coroamă, agricultori de pe raza localității Parța –...

Poliția Rutieră Timiș a tăiat în carne vie

E greu de crezut că și azi mai sunt persoane care circulă pe drumurile...

Hoții de catalizatoare, din nou în acțiune! Doi tineri, prinși în flagrant de polițiști

Polițiștii Secției 5 Timișoara au surprins în flagrant doi tineri, de 21 și 24...