1.000.000 de euro pentru bărbatul muşcat de câini, la Gara de Nord?

- Advertisement -

Sâmbătă după-masă va fi externat Aurel Petcu – bărbatul înşfăcat de haita de maidanezi care-şi fac veacul pe peroanele Gării de Nord din Timişoara. Medicii au decis că bărbatul este în afara oricărui pericol şi îl trimit acasă, chiar dacă pe corpul său sunt cicatrici mari care acoperă aproape trei sferturi din acesta.

Bărbatul va fi nevoit să apeleze la chirurgia plastică pentru a „scăpa” de urmele lăsate de câini, iar pentru asta are nevoie de o sumă mare de bani. Bani pe care nu îi are, dar pe care îi va solicita celor vinovaţi de situaţia în care acesta se află.

Petcu are de gând să dea în judecată Compania C.F.R., pe a cărei proprietate privată a avut loc incidentul, urmând să ceară daune morale de 1.000.000 de euro, bani pe care-i va folosi la reconstrucţia pielii sale, pentru eliminarea cicatricilor.

După nopţi întregi de coşmaruri cu câini, bărbatul s-a mai liniştit, însă asta nu ajută la refacerea rănilor. ”Nu pot să uit, să nu-mi aduc aminte prin ce am trecut. Două sau trei zile am avut coşmaruri cu câinii”, a declarat bărbatul pentru Digi24 Timişoara.

Petcu va urma un program de îngrijiri medicale la domiciliu o bucată bună de vreme.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img