Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

1.000.000 de euro pentru bărbatul muşcat de câini, la Gara de Nord?

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Sâmbătă după-masă va fi externat Aurel Petcu – bărbatul înşfăcat de haita de maidanezi care-şi fac veacul pe peroanele Gării de Nord din Timişoara. Medicii au decis că bărbatul este în afara oricărui pericol şi îl trimit acasă, chiar dacă pe corpul său sunt cicatrici mari care acoperă aproape trei sferturi din acesta.

Bărbatul va fi nevoit să apeleze la chirurgia plastică pentru a „scăpa” de urmele lăsate de câini, iar pentru asta are nevoie de o sumă mare de bani. Bani pe care nu îi are, dar pe care îi va solicita celor vinovaţi de situaţia în care acesta se află.

Petcu are de gând să dea în judecată Compania C.F.R., pe a cărei proprietate privată a avut loc incidentul, urmând să ceară daune morale de 1.000.000 de euro, bani pe care-i va folosi la reconstrucţia pielii sale, pentru eliminarea cicatricilor.

După nopţi întregi de coşmaruri cu câini, bărbatul s-a mai liniştit, însă asta nu ajută la refacerea rănilor. ”Nu pot să uit, să nu-mi aduc aminte prin ce am trecut. Două sau trei zile am avut coşmaruri cu câinii”, a declarat bărbatul pentru Digi24 Timişoara.

Petcu va urma un program de îngrijiri medicale la domiciliu o bucată bună de vreme.

1 COMENTARIU

  1. Foarte bine sa ceara 10.000.000 de euro , viata unui om nu are valoare . Maidanezii trebuie adunati si eutanasiati in masa pina la ultimu picior de caine maidanez . Si zoofilii dusi la psihiatrie si castrati .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Spălatul pe mâini! Primăria Giroc își recuperează prejudiciul de 350.000 euro, rezultat din contractele ilegale de asistență juridică, nu de la artizanii care i...

Trei contracte, mari și late, având ca obiect servicii juridice de asistență și reprezentare,...

Liberul arbitru! Primăria Timișoara a refuzat să facă plângere penală împotriva antreprenorului general de la Pasajul Solventul, deși constructorul a pus în circulație un...

Când vine vorba despre respectarea legii, în ceea ce privește omisiunea sesizării, dispozițiile articolului...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Nu mor caii când vor câinii! O mie de motive pentru care Dominic Fritz are dreptate în problema migranților din Timișoara

Mereu a fost nevoie să moară cineva, ca statul român să reacționeze. Fără victime,...

Secretar de stat ALDE: 16 milioane de lei pentru reabilitarea Garii de Nord din Timisoara

Ovidiu Sîrbu, secretar de stat în Ministerul Transporturilor și președinte ALDE Timișoara, a anunțat...

Podul Dragalina intra in reabilitare. Santier si restrictii de trafic in zona Garii de Nord

Circulați des prin zona Gării de Nord? Atenție, în zonă se va deschide un...