Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialHoţii de buzunare din Vinga, prinşi în gara de nord. Suma record...

Hoţii de buzunare din Vinga, prinşi în gara de nord. Suma record cu care au ajuns la Timişoara

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Cei care credeau că doar oamenii cinstiţi pot face naveta pentru a ajunge la muncă s-au înşelat amarnic. La astfel de sacrificii se dedau zilnic şi hoţii de buzunare care vin cu trenul tocmai de la Vinga pentru a-i fura pe timişorenii care circulă cu mijloacele de transport în comun şi care pe zi ce trece par tot mai lipsiţi de apărare. Însă, dacă pentru mulţi dintre noi salariul mediu nu trece de 400 de euro pe lună, hoţii de buzunare au produs jumătate din sumă în doar câteva ore.

„Astăzi, Larisa a venit la furat împreună cu copilul. Numai ce au ajuns în Gară, cu trenul de Vinga, și deja le-au cerut polițiștii un autograf și o poză de grup, doar sunt vedetele orașului 😉 Droguri, azi nu cred că le-au găsit, că din Gară le cumpără, la Vinga doar le revând. Doar suma de 1282 de lei… făcuți probabil pe tren”, a scris Cristian Brâncovan pe pagina sa de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare