ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Secretar de stat ALDE: 16 milioane de lei pentru reabilitarea Garii de Nord din Timisoara

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
Ovidiu Sîrbu, secretar de stat în Ministerul Transporturilor și președinte ALDE Timișoara, a anunțat că Gara de Nord din Timișoara va beneficia de 16 milioane de lei pentru reabilitare.

Faptul că Timișoara va deveni Capitală Culturală Europeană pare să cnteze pentru unii dintre politicienii de pe Bega. Cel puțin așa se laudă un secretar destat din Ministerul Transporturilor, care ocupă și funcția de președinte ALDE Timișoara. Este vorba despre Ovidiu Sîrbu, care susține că ”noi, ALDE Timiș, susținem toate proiectele legate de modernizarea orașului, pentru ca turiștii care îl vor vizita să fie încântați și să aibă acces cât mai facil în oraș. Timișoara are trei porți de intrare – aerian, rutier și feroviar. Un pas către cele relatate este că Ministerul Tansportului a alocat din buget, suma de 16 milioane lei, pentru reabilitarea și modernizarea Gării de Nord din Timișoara, gara cea mai mare din Regiunea de Vest. Printre lucrările ce se vor efectua amintim reabilitarea fațadei clădirii, peroanelor și tunelul pietonal”.

Sîrbu susține că în calitate de secretar de stat la Ministerul Transporturilor, ”voi promova și susține toate proiectele de infrastructură, pentru ca Timișoara să fie poziționată pe harta țării acolo unde îi este locul”.

Municipiul Timișoara este legat de principalele orașe din România, dar și din Europa. Gara de Nord are legături directe cu Budapesta și Serbia. Este una dintre cele mai aglomerate gări din România.

- Advertisement -
Radu Constantin
Radu Constantinhttp://www.voceatimisului.ro
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore