AcasăStiriTrei farmacii cu program non-stop, de Paste si de 1 mai, la...

Trei farmacii cu program non-stop, de Paste si de 1 mai, la Timisoara

Trei unități ale lanțului farmaceutic DONA au program non-stop cu ocazia sărăbătorilor pascale și de 1 mai.

În perioada sărbătorilor de Paște ortodox și a zilei libere de 1 mai, trei farmacii DONA vor avea program non-stop în Timișoara, asigurând asistență farmaceutică şi acces la medicamente locuitorilor din capitala Banatului.

”Ne străduim an de an să ţinem deschise non-stop un număr cât mai mare de unităţi DONA. Şi reuşim acest lucru datorită farmaciştilor noştri, care îşi asumă cu dăruire rolul de a asigura asistenţă primară simptomatică farmaceutică, indiferent de perioada anului. Sărbătorile sunt pentru relaxare şi momente frumoase petrecute cu familia şi prietenii, nu pentru alergat prin spitale pentru neplăceri de sănătate care ar putea fi soluţionate în mod normal printr-o vizită la farmacie”, au declarat reprezentanții lanțului farmaceutic.

Farmaciile DONA din Timișoara cu program non-stop sunt cele situate pe: Bulevardul Dâmbovița nr. 51, telefon: 0372 407 119; Calea Sever Bocu nr. 82, telefon: 0372 407 139; Bulevardul Simion Bărnuțiu nr. 79, bloc 79, telefon: 0372 407 140.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente