Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Un spectacol ”inCREDibil”, care analizeaza fericirea, se joaca la Timisoara

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023
Teatrul Național din Timișoara prezintă joi, 25 aprilie 2019, la Sala 2 a instituţiei, o reprezentație cu public a spectacolului ”inCREDibil” de Mihaela Michailov, Peca Ștefan, Leta Popescu și Elise Wilk.

Spectacolul ”inCREDibil” analizează fericirea din perspectiva unei lumi descompuse în multe compromisuri individuale. Personajele din această comedie amară caută să-și crească nivelul de fericire în cel mai la îndemână mod, respectiv mint și se mint încontinuu, căci minciuna este un drog inedit, contemporan. Fericirea este stricată de duplicitate, această rețetă sigură a eșecului: la scară mică, minciuna scurtcircuitează legăturile dintre oameni, dar la scară mare, sufocă societatea.

inCREDibil, prin poveștile sale, fixează în timp și spațiu 11 variațiuni pe tema împlinirii și a ratării individuale și colective, și propune un moment de reflecție asupra responsabilității în evoluția – sau involuția – lumii în care trăim.

Distribuția spectacolului îi reunește pe actorii Matei Chioariu, Ion Rizea, Alina Ilea, Irene Flamann Catalina, Mirela Puia, Bogdan Spridion, Paula Maria Frunzetti, Romeo Ioan, Ana Maria Pandele Andone, Cristian Szekeres, Costa Tovarnisky. Spațiul vizual este construit de scenografa Oana Micu și de light designerul Lucian Moga. Regia spectacolului inCREDibil este semnată de Leta Popescu.

După spectacolul programat joi, 25 aprilie 2019, de la ora 19:00, spectacolul va putea fi urmărit și vineri, 3 mai, dar și a doua zi, sâmbătă, 4 mai, de la aceeași oră și în aceeași locație. Biletele pot fi achiziționate de la Agențiile Teatrului Național (Agenția ”Mărășești” – strada Mărășești nr. 2 și Agenția ”Sala 2” – Parcul Civic), orarul de funcționare al acestora fiind de marți până duminică, între orele 11:00 – 19:00, sau online, pe site-ul Teatrului Național Timișoara.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare