Două mașini furate, confiscate într-o oră de Poliția de Frontieră de la Porțile de Fier I

Date:

Polițiștii de frontieră de la punctul de trecere Porțile de Fier au prins aseară, într-un interval de o oră, un cătățean român, respectiv unul sârb, care voiau să treacă granița cu mașini care apăreau drept furate în bazele de date ale agenților.

Astfel, în seara zilei de 13 aprilie, ora  22.30, s-a prezentat pentru a efectua formalităţile  de control al documentelor de călătorie în Punctul de Trecere a Frontierei Porţile de Fier I, conducând un autoturism  marca Opel Astra, cetăţeanul român P. Sebastian în vârstă de  37 de ani din municipiul Drobeta Turnu Severin.

La controlul de frontieră, existând suspiciuni în legătură cu modul legal de circulaţie în România al autoturismului condus de către P. Sebastian, poliţiştii de frontieră au procedat la verificări în bazele de date. Astfel, au stabilit că autoturismul aparţine unui cetăţean maghiar şi figurează ca fiind bun căutat pentru confiscare în Ungaria din data 09.02.2011.

O oră mai târziu s-a prezentat la controlul de frontieră conducând un  autoturism Volkswagen Passat cu numere de înmatriculare din Serbia, cetăţeanul sârb H. Zoltan.La verificările efectuate de către poliţiştii de frontieră asupra documentelor autorismului şi în bazele de date naţionale s-a stabilit că autoturismul figurează ca probă într-o procedură penală în Slovacia.

Conform purtătorului de cuvânt al poliției, ambele autoturisme au fost indisponibilizate la sediul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Mehedinţi urmând ca la definitivarea cercetărilor să fie înapoiate  proprietarilor de drept. În ambele cauze se efectuează cercetări pentru a se stabili dacă faptele constatate de către poliţiştii de frontieră întrunesc elementele constitutive ale infracţiunilor de tăinuire la furt.

Vocea Timișului, va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmăriți-ne

16,028FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
166CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
191CititoriConectați-vă
48,500AbonațiAbonați-vă

articole recente

cele mai citite articole săptămâna aceasta

Articole asemănătoare