Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialDouă mașini furate, confiscate într-o oră de Poliția de Frontieră de la...

Două mașini furate, confiscate într-o oră de Poliția de Frontieră de la Porțile de Fier I

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Polițiștii de frontieră de la punctul de trecere Porțile de Fier au prins aseară, într-un interval de o oră, un cătățean român, respectiv unul sârb, care voiau să treacă granița cu mașini care apăreau drept furate în bazele de date ale agenților.

Astfel, în seara zilei de 13 aprilie, ora  22.30, s-a prezentat pentru a efectua formalităţile  de control al documentelor de călătorie în Punctul de Trecere a Frontierei Porţile de Fier I, conducând un autoturism  marca Opel Astra, cetăţeanul român P. Sebastian în vârstă de  37 de ani din municipiul Drobeta Turnu Severin.

La controlul de frontieră, existând suspiciuni în legătură cu modul legal de circulaţie în România al autoturismului condus de către P. Sebastian, poliţiştii de frontieră au procedat la verificări în bazele de date. Astfel, au stabilit că autoturismul aparţine unui cetăţean maghiar şi figurează ca fiind bun căutat pentru confiscare în Ungaria din data 09.02.2011.

O oră mai târziu s-a prezentat la controlul de frontieră conducând un  autoturism Volkswagen Passat cu numere de înmatriculare din Serbia, cetăţeanul sârb H. Zoltan.La verificările efectuate de către poliţiştii de frontieră asupra documentelor autorismului şi în bazele de date naţionale s-a stabilit că autoturismul figurează ca probă într-o procedură penală în Slovacia.

Conform purtătorului de cuvânt al poliției, ambele autoturisme au fost indisponibilizate la sediul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Mehedinţi urmând ca la definitivarea cercetărilor să fie înapoiate  proprietarilor de drept. În ambele cauze se efectuează cercetări pentru a se stabili dacă faptele constatate de către poliţiştii de frontieră întrunesc elementele constitutive ale infracţiunilor de tăinuire la furt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Batalion disciplinar! Poliția Locală Timișoara, centru de reeducare și reprofesionalizare pentru avertizorii publici, incomozi administrației Dominic Fritz

Până să sară cu comentariile în online, mereu din spatele unor conturi false, micuții...

Cuiul lui Pepelea! UMF Timișoara face salturi mortale ca sa privatizeze sănătatea bănățenilor, chiar sub nasul ministrului Alexandru Rafila

În numele autonomiei universitare și a unei modificări legislative, făcute pe genunchi și noaptea...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

La noapte trecem la ora de vară!

În această noapte, România trece la ora de vară. Astfel ceasurile vor fi date...

Cincisprezece migranti prinsi in zona de frontiera Oravita

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Oravița au depistat în zona...

Trei barbati din Afganistan, opriţi la frontiera! Au vrut sa treaca, pe jos, in Ungaria

Aseară, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Sânnicolau Mare, au depistat...