Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

O familie din Dolj și încă o femeie – aceeași GREȘEALĂ la vama cu UNGARIA. Ce au vrut să facă la Cenad FOTO

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Miercuri dimineaţă în jurul orei 9:00, la Punctul de Trecere a Frontierei Cenad, s-au prezentat pentru a ieşi din ţară, într-un microbuz care efectueaza curse internaţionale, cetăţenii români Giolgau S. şi Lavinia S., în vârstă de 29, respectiv 24 de ani, domiciliaţi pe raza jud. Dolj. Poliţiştii de frontieră au avut suspiciuni cu privire la faptul că una dintre persoanele din mijlocul de transport ar ascunde ceva pe banchetă, sub o pătură. În consecinţă s-a efectuat un control fizic al autovehicului, ocazie cu care a fost depistat ascuns un minor, în vârstă de 3 ani.

Din declaraţia persoanelor din mijlocul de transport şi în urma verificărilor efectuate a rezultat că persoana ascunsă este copilul Laviniei S. şi Giolgau S. Cei doi intenţionau să-l ducă cu ei în Spania şi au recurs la această metodă deoarece minorul un avea documente de călătorie.

Tot ieri, dar mai târziu, în jurul orei 21:00, la acelaşi punctul de trecere a frontierei, s-a prezentat pentru a ieşi din ţară Garoafa C., în vârstă de 37 ani, conducând un autoturism marca ”Opel”, înmatriculat în România. La controlul fizic efectuat asupra mijlocului de transport, s-a găsit în portbagajul autoturismului, ascuns sub pături şi perne, un tânăr în vârstă de 19 ani din România, Crinu C.

Din declaraţia persoanelor şi în urma verificărilor efectuate a rezultat că persoana ascunsă este copilul Garoafei C. Aceasta a mai declarat că intenţiona să-l ducă pe tânăr în Spania şi a recurs la această metodă deoarece nu avea documente de călătorie şi procură notarială din partea tatălui.

Poliţiştii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei celor în cauză şi cercetarea părinţilor sub aspectul săvârşirii infracţiunii de complicitate la tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, iar Crinu C. este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Ca-n vestul sălbatic! Proprietarii unei exploatații agricole, măcelăriți de hoții de fier vechi care încercau să le dezmembreze o combină de 16 tone

Ieri noaptea, frații Adrian și Dan Coroamă, agricultori de pe raza localității Parța –...

Poliția Rutieră Timiș a tăiat în carne vie

E greu de crezut că și azi mai sunt persoane care circulă pe drumurile...