Un țigan din Reșița a dat o ȚEAPĂ de 3.000 de lei unei spălătorii auto din Timișoara și A FUGIT. Vezi ce bilet a lăsat patronului FOTO

- Advertisement -
Proprietarul unei spălătorii auto din Timișoara a fost lăsat ”în gaură” de unul dintre cei mai ”serioși” angajați pe care i-a avut în ultima perioadă. Patronul a ”profitat” de încrederea pe care o avea într-unul dintre muncitori și l-a lăsat pe acesta ”șef”, inclusiv asupra banilor, pe perioada în care deținătorul spălătoriei avea să plece în concediu.

Cetățeanul, de etnie romă, se numește Daniel Florin Oprea și s-a născut pe data de 2 octombrie 1985. Bărbatul lucra cu contract de muncă de doi ani de zile la spălătoria auto, acolo unde patronul îi crease toate condițiile, amenajându-i inclusiv o cameră cu toate cele necesare locuirii.

”Am plecat în concediu liniștit, știind că pot să am bază în el. L-am mai lăsat și cu alte ocazii să se ocupe de tot, în locul meu, dar niciodată nu a făcut așa ceva. Avea și telefon de serviciu, un Samsung Galaxy S2, cu abonament nelimitat. A fugit și cu mobilul și cu încasările, în noaptea dinspre duminică 31 august, spre luni, 1 septembrie” ne-a povestit proprietarul spălătoriei prădate.

Oprea a fugit și cu încasările din weekend, producând o pagubă totală ce, probabil, depășește 3.000 de lei.

”El locuiește la Reșița și de doi ani de când l-am angajat s-a dovedit a fi unul dintre cei mai serioși angajați pe care i-am avut. L-am sunat pe numărul de telefon pe care i-l dădusem eu și am văzut că nu răspunde. Eu tocmai mă întorceam de la mare, unde fusesem câteva zile cu familia. Văzând că nu răspunde și știind de la colegii lui că a lăsat spălătoria deschisă peste noapte și în camera lui era vraiște, m-am gândit deja că a făcut ceva nesocotit și am sunat la firma de telefonie să-i blocheze abonamentul. Și-a schimbat cartela și m-a apelat apoi din greșeală, neștiid probabil că este numărul meu, dar mi-a închis. După mai multe insistențe, am reușit să iau legătura cu el. Și-a recunoscut vina și susțne că nu știe ce l-a apucat. Camera lui era plină cu sticle de bere și mucuri de țigară aruncate pe jos. E clar de ce-a luat-o razna. M-a sunat el, ieri, să-mi spună că nu mai vine și că vrea să se angajeze la reșița, de unde promite să-mi trimită banii” ne-a mai explicat patronul spălătoriei.

Culmea, ”fugarul” a lăsat și un ”bilet de adio”: ”Ce să zic. Asta e viața. Cap sus pentru toți. Semnez” a scris reșițeanul semianalfabet pe o bucată de hârtie pe care a lăsat-o în camera care i-a fost casă în ultimii doi ani.

Poliția a fost deja la fața locului, de unde a luat probe și au demarat o anchetă în acest caz, bărbatul fiind învinuit de abuz de încredere și furt.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare