Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

MOBILIZARE pentru DORA! Fata băgată în COMĂ de țiganul cu BMW are nevoie URGENTĂ de sânge. AJUT-O și tu! FOTO/VIDEO

- Advertisement -

Dora Târziu, fata în vârstă de doar 16 ani accidentată grav de un țigan din comuna Satchinez, are nevoie de sânge. ”Dora are grupa de sânge O negativ și este nevoie chiar și de sânge provenit de la celelalte grupe sanguine, așa că cei care doresc să ajute pe această cale, o pot face în Timișoara, la Centrul de transfuzie”, spune mesajul transmis cu ajutorul unei pagini create de prietenii fetei, pe Facebook. Pagina ”Să o ajutăm pe Dora Târziu încercând să schimbăm ceva în țara asta” a strâns câteva sute de aprecieri la numai câteva ore de la crearea ei. Din nefericire, Centrul de transfuzii nu este deschis nici astăzi și nici mâine, iar donatorii se pot prezenta pentru a o ajuta pe Dora abia luni dimineață.

Starea de sănătate a Dorei, din păcate, este extrem de precară, tânăra fiind supusă deja unor intervenții cirurgicale deosebit de complicate, însă medici sunt rezervați în privința acesteia.

De cealaltă parte, țiganul cu BMW, Sofian Precup, în încercarea de a se da ”șmecher”, în urmă cu mai multă vreme a postat pe propriul cont de Facebook, imagini filmate de un prieten de-al său, în care cetățeanul de etnie romă apare la volanul bolidului cu care a băgat-o în spital pe tânăra accidentată. În înregistrarea video se poate vedea cum țiganul merge cu viteză excesivă, în Anglia -acolo unde a fost la ”lucru”-, lăudându-se că are o viteză de 180 de km/h prin localitate. De asemena, înainte de revenirea în țară din Marea Britanie, cetățeanul de etnie romă și-a făcut poze cu banii pe care i-a adunat în Regat.

[responsive_youtube

Un alt aspect deloc de neglijat în acet caz este legat de faptul că țiganul și-a recuperat permisul auto cu doar două zile înainte de producerea accidentului pe care l-a provocat în noapte de joi spre vineri. De ce a avut permisul suspendat în România? Pentru viteză excesivă…

De altfel, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Timiș, a confirmat pentru Vocea Timișului că în locul unde s-a petrecut accidentul care a dus la rănirea gravă a minorei de 16 ani, conform marcajelor existente pe șosea, fata se deplasa regulamentar, iar Sofian Precup ar fi ”ieșit” de banda sa, lovind violent tânăra aflată pe marginea drumului, după care a fugit ca un laș de la fața locului, neobosindu-se măcar să sune la 112 pentru a solicita o ambulanță.

În această seară la ora 20:00 expiră mandatul de reținere a țiganului care a provocat accidentul, iar după acest termen un judecător urmează să ia măsura de arestare preventivă, dacă acesta o consideră necesară, întreaga desfășurare a evenimentelor urmând să țină cont de starea de sănătate a tinerei Dora, care se zbate acum între viață și moarte.

UPDATE, 4 aprilie, ora 15:35:

Scandalos: Arest la domiciliu!

După ce a produs accidentul și a fost depistat și reținut de polițiștii din Sânnicolau Mare, Sofian Precup a fost prezentat cu puțin timp în urmă de procuroarea Miliana Marcov cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, însă, STUPOARE! Judecătorul  Adrian Moța, care a instrumentat dosarul, a decis că Precup poate fi plasat în arest la domiciliu pentru o perioadă de o lună de zile, neconsiderând că acesta poate reprezenta un pericol!!!

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore