Un tânăr în vârstă de doar 19 ani a fost surprins aseară de polițiștii locali făcând drifturi pe Bulevardul Take Ionescu din capitala Banatului. Șoferul teribilist a fost sancționat cu 2.500 de lei. Ce mașină putea avea, alta decât BMW?

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație Rutieră au depistat și sancționat aseară, în jurul orei 23:00, un bărbat care a efectuat derapaje controlate și accelerări bruște pe loc, în scop de divertisment, pe Bulevardul Take Ionescu, în timp ce se afla la volanul autoturismului său marca BMW. Cel în cauză are 19 de ani și locuiește în Timișoara, iar pentru fapta sa a fost sancționat cu amenda maximă prevăzută de HCL 371/2007 modificată de 2.500 lei.

”Poliția Locală atrage din nou atenția că potrivit actului normativ menționat se sancționează cu amenzi între 800 și 2.500 lei turarea motoarelor și efectuarea de drifturi pe domeniul public fără autorizație din partea Comisiei de Circulație din cadrul Primăriei Timișoara. Locațiile în care s-au întâlnit mai frecvent astfel de cazuri sunt în apropierea Stadionului Dan Păltinișanu, pe Aleea FC Ripensia, strada Michelangelo, Calea Circumvalațiunii, strada Gării, bulevardul Take Ionescu, Calea Aradului, strada V. Pârvan, bulevardul M. Viteazu, bulevardul Eroilor de la Tisa, zone în care, de altfel, au și fost sesizate de către cetățeni astfel de situații. Peste 20 de persoane au fost depistate în această situație de la începutul anului, în special pe perioada sezonului cald”, ne-au comunicat polițiștii locali din Timișoara.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.