ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

A facut drifturi cu BMW-ul pe un bulevard din Timisoara, iar acum plange dupa banii de AMENDA

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Un tânăr în vârstă de doar 19 ani a fost surprins aseară de polițiștii locali făcând drifturi pe Bulevardul Take Ionescu din capitala Banatului. Șoferul teribilist a fost sancționat cu 2.500 de lei. Ce mașină putea avea, alta decât BMW?

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație Rutieră au depistat și sancționat aseară, în jurul orei 23:00, un bărbat care a efectuat derapaje controlate și accelerări bruște pe loc, în scop de divertisment, pe Bulevardul Take Ionescu, în timp ce se afla la volanul autoturismului său marca BMW. Cel în cauză are 19 de ani și locuiește în Timișoara, iar pentru fapta sa a fost sancționat cu amenda maximă prevăzută de HCL 371/2007 modificată de 2.500 lei.

”Poliția Locală atrage din nou atenția că potrivit actului normativ menționat se sancționează cu amenzi între 800 și 2.500 lei turarea motoarelor și efectuarea de drifturi pe domeniul public fără autorizație din partea Comisiei de Circulație din cadrul Primăriei Timișoara. Locațiile în care s-au întâlnit mai frecvent astfel de cazuri sunt în apropierea Stadionului Dan Păltinișanu, pe Aleea FC Ripensia, strada Michelangelo, Calea Circumvalațiunii, strada Gării, bulevardul Take Ionescu, Calea Aradului, strada V. Pârvan, bulevardul M. Viteazu, bulevardul Eroilor de la Tisa, zone în care, de altfel, au și fost sesizate de către cetățeni astfel de situații. Peste 20 de persoane au fost depistate în această situație de la începutul anului, în special pe perioada sezonului cald”, ne-au comunicat polițiștii locali din Timișoara.

- Advertisement -
Radu Constantin
Radu Constantinhttp://www.voceatimisului.ro
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore