Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialA facut drifturi cu BMW-ul pe un bulevard din Timisoara, iar acum...

A facut drifturi cu BMW-ul pe un bulevard din Timisoara, iar acum plange dupa banii de AMENDA

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Un tânăr în vârstă de doar 19 ani a fost surprins aseară de polițiștii locali făcând drifturi pe Bulevardul Take Ionescu din capitala Banatului. Șoferul teribilist a fost sancționat cu 2.500 de lei. Ce mașină putea avea, alta decât BMW?

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație Rutieră au depistat și sancționat aseară, în jurul orei 23:00, un bărbat care a efectuat derapaje controlate și accelerări bruște pe loc, în scop de divertisment, pe Bulevardul Take Ionescu, în timp ce se afla la volanul autoturismului său marca BMW. Cel în cauză are 19 de ani și locuiește în Timișoara, iar pentru fapta sa a fost sancționat cu amenda maximă prevăzută de HCL 371/2007 modificată de 2.500 lei.

”Poliția Locală atrage din nou atenția că potrivit actului normativ menționat se sancționează cu amenzi între 800 și 2.500 lei turarea motoarelor și efectuarea de drifturi pe domeniul public fără autorizație din partea Comisiei de Circulație din cadrul Primăriei Timișoara. Locațiile în care s-au întâlnit mai frecvent astfel de cazuri sunt în apropierea Stadionului Dan Păltinișanu, pe Aleea FC Ripensia, strada Michelangelo, Calea Circumvalațiunii, strada Gării, bulevardul Take Ionescu, Calea Aradului, strada V. Pârvan, bulevardul M. Viteazu, bulevardul Eroilor de la Tisa, zone în care, de altfel, au și fost sesizate de către cetățeni astfel de situații. Peste 20 de persoane au fost depistate în această situație de la începutul anului, în special pe perioada sezonului cald”, ne-au comunicat polițiștii locali din Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare