Accident CUMPLIT la GIROC! Un BMW a intrat violent într-o coloană de mașini aflate la NUNTĂ! FOTO

- Advertisement -

Viteza excesivă a stricat nunta unei familii, în comuna Giroc. Șoferul unui autoturism BMW a intrat violent într-o mașină care se deplasa în coloana care însoțea mirele și mireasa. Urmările incidentului rutier sunt destul de grave, vina aparținând în mod deosebit șoferului autoturismului Peugeot, de culoare albă, care nu a acordat prioritate la ieșirea de pe strada Gloria, pe strada Dunărea, chiar dacă șoferul autoturismului BMW gonea cu mare vitează, acesta aflându-se pe drum cu prioritate.

”Au fost mai multe mașini care mergeau la nuntă, iar una dintre acestea nu a cedat trecerea la intrarea pe strada cu prioritate, pe care venea un BMW, cu viteză mare. A trecut cam tare, că l-a înfipt în stâlp de vai de el” ne-a declarat un girocean de la fața locului. Mașina lovită are numerele de înmatriculare de Maramureș, deci nici nu este din apropiere și probabil nici nu cunoștea zona. ”Din ce am înțeles e vorba despre șase răniți dintre care unul în stare gravă. Un domn de pe o ambuanță spunea că au venit toate mașinile la accident. Erau 6 sau 7 ambulanțe aici” ne-a mai spus bărbatul care a asistat îngrozit la scenă. Așa cum se poate observa și din imagini, autoturismul de fabricație franceză a fost proiectat direct într-un stâlp de la marginea carosabilului.

La fața locului au fost deplasate inclusiv un echipaj SMURD, Pompierii și mai multe mașini ale Poliției, care a demarat deja o anchetă. ”Un autoturism circula pe strada Gloria din Giroc, iar la intersecția cu strada Dunărea nu a respectat indicatorul cedează trecerea și a intrat în coliziune cu un alt autoturism care se deplasa regulamentar. În autoturismul a cărui șofer nu a respectat semnalizarea rutieră se aflau cinci persoane printre care și o fetiță minoră. Toate victimele au fost deja transportate la spital. Șoferului vinovat i s-a întocmit dosar pena pentru vătămare corporală din culpă” ne-a informat Ancuța Morariu, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare