Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriNational si InternationalPolițiștii de la Crimă Organizată Arad au descoperit ”Ecstasy” de 2 milioane...

Polițiștii de la Crimă Organizată Arad au descoperit ”Ecstasy” de 2 milioane de euro, într-un TIR, la vama Turnu VIDEO

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Un cetățean turc, Kaymak Kayhan, în vârstă de 39 de ani, șofer al unui TIR înmatriculat în Franța, a fost prins în noaptea de 5 spre 6 septembrie la Punctul de Trecere a Frontierei Turnu, din județul Arad, în timp ce încerca să treacă granița către Ungaria, folosind documente de identitate falsificate. El a prezentat polițiștilor de frontieră un paşaport fals, aparent emis de autorităţile bulgare pe numele Myumyunov Redzhep. În urma controlului efectuat a fost găsită cantitatea de 56,51 de kg MDMA (203.480 de comprimate de ecstasy), disimulată în pereții autotrenului condus de cetățeanul turc.

Procurorii DIICOT Arad au dispus astăzi începerea urmăririi penale și punerea în mișcare a acțiunii penale față de cetățeanul turc Kaymak Kayhan pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic internaţional de droguri de mare risc și trafic ilicit de droguri de mare risc. Din materialul probatoriu administrat în cauză rezultă suspiciunea rezonabilă că inculpatul Kaymak Kayhan, sub identitatea falsă amintită mai sus, a introdus drogurile în România în data de 30 august 2014, prin PTF Borș din județul Bihor, a transportat-o apoi pe ruta Borş-Oradea-Bucureşti-Arad şi a încercat să o scoată din ţară, în data de 5 septembrie 2014, prin PTF Turnu.

Procurorii arădeni au solicitat astăzi Tribunalului din orașul de pe Mureș arestarea preventivă a inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile. Judecătorul a admis solicitarea procurorilor DIICOT și au dispus emiterea mandatului de arestare preventivă a inculpatului.

[responsive_youtube

Foto:winnipegfreepress.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare