Inaugurarea pasajului rutier subteran ”Michelangelo”, amânată din nou! Când ar putea circula șoferii pe sub intersecție

Date:

La Timișoara s-au înregistrat și peste 20 de grade zilele trecute, pe timp de zi, iar muncitorii care trebuie să finalizeze lucrările la pasajul rutier subteran din cadrul ”Complexului rutier Michelangelo” nici nu s-au apucat de treabă, deși conform anunțului făcut de municipalitate în mai multe rânduri, aceștia nu au nevoie de mai mult de două săptămâni pentru a putea pune în funcțiune ”tunelul”.

Explicația a oferit-o vineri edilul-șef al Timișoarei, Nicolae Robu, care a discutat cu constructorii și a încercat să-i liniștească pe timișorenii revoltați de faptul că aceste lucrări nu sunt finalizate încă. ”Oamenii se întreabă de ce n-au început lucrările, deși vremea e bună. Necazul este că temperaturile pe timp de noapte sunt foarte scăzute, sunt în jur de 0, 1, 2 grade. Ba chiar s-au anunțat temperaturi negative. În aceste condiții, lucrările la Michelangelo se vor finaliza în cel mult două săptămâni, numai că perioada în care se pot face operațiile finale trebuie să fie cu temperaturi de peste 5 grade Celsius și ziua și noaptea. Presupun că după Paști vom avea certitudinea unor astfel de temperaturi și atunci imediat voi da dispoziţia de începere a lucrărilor. Asta înseamnă că începând de atunci, în două săptămâni, va fi totul finalizat și în partea subterană. Mai e puţin de lucru, însă nu ne putem juca. Nu are rost să ne expunem şi să încălcăm prescripţiile tehnologice. Că unii au început să fabuleze… Lucrarea va fi finalizată, vom face recepţia în două săptămâni după Paşti, a spus Nicolae Robu, care a anunțat, astfel, un nou termen de inaugurate pentru ”Michelangelo”.

Vocea Timișului, va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmăriți-ne

16,028FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
166CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
191CititoriConectați-vă
48,500AbonațiAbonați-vă

articole recente

cele mai citite articole săptămâna aceasta

Articole asemănătoare