Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Inaugurarea pasajului rutier subteran ”Michelangelo”, amânată din nou! Când ar putea circula șoferii pe sub intersecție

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

La Timișoara s-au înregistrat și peste 20 de grade zilele trecute, pe timp de zi, iar muncitorii care trebuie să finalizeze lucrările la pasajul rutier subteran din cadrul ”Complexului rutier Michelangelo” nici nu s-au apucat de treabă, deși conform anunțului făcut de municipalitate în mai multe rânduri, aceștia nu au nevoie de mai mult de două săptămâni pentru a putea pune în funcțiune ”tunelul”.

Explicația a oferit-o vineri edilul-șef al Timișoarei, Nicolae Robu, care a discutat cu constructorii și a încercat să-i liniștească pe timișorenii revoltați de faptul că aceste lucrări nu sunt finalizate încă. ”Oamenii se întreabă de ce n-au început lucrările, deși vremea e bună. Necazul este că temperaturile pe timp de noapte sunt foarte scăzute, sunt în jur de 0, 1, 2 grade. Ba chiar s-au anunțat temperaturi negative. În aceste condiții, lucrările la Michelangelo se vor finaliza în cel mult două săptămâni, numai că perioada în care se pot face operațiile finale trebuie să fie cu temperaturi de peste 5 grade Celsius și ziua și noaptea. Presupun că după Paști vom avea certitudinea unor astfel de temperaturi și atunci imediat voi da dispoziţia de începere a lucrărilor. Asta înseamnă că începând de atunci, în două săptămâni, va fi totul finalizat și în partea subterană. Mai e puţin de lucru, însă nu ne putem juca. Nu are rost să ne expunem şi să încălcăm prescripţiile tehnologice. Că unii au început să fabuleze… Lucrarea va fi finalizată, vom face recepţia în două săptămâni după Paşti, a spus Nicolae Robu, care a anunțat, astfel, un nou termen de inaugurate pentru ”Michelangelo”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Povești nemuritoare! Primarul Dominic Fritz se ia la trântă imaginară cu clanul Cârpaci, acum, după ce lupta s-a încheiat și e obligat să aplice...

Cu surle și trâmbițe, ieri, primarul Dominic Fritz a anunțat că municipalitatea a chemat...

Ruben Lațcău a semnat în numele lui Nicolae Robu un contract de dirigenție de șantier

Că useriștii au vise umede, ori de câte ori vine vorba despre Nicolae Robu,...