jandarmi-tigari

O amplă acțiune pentru combaterea comerţului cu produse de contrabandă a avut loc, ieri, în municipiul Reșița din județul Caraș Severin. Jandarmii și inspectorii vamali din Timișoara au făcut front comun pentru a preveni și combate comerțul cu produse supuse accizării.

Gruparea de Jandarmi Mobilă ”Glad Voievod” Timişoara şi Direcţia Regională Vamală Timişoara au desfăşurat miercuri, 10 octombrie 2018, o acţiune în cooperare pentru prevenirea și combaterea comerțului cu produse de contrabandă. Acţiunea a avut loc în Reșița, iar pe timpul desfășurării acesteia au fost depistate patru persoane care ofereau spre comercializare pachete cu ţigări, de diferite mărci, despre care există suspiciunea că provin din activități de contrabandă.

Jandarmii au stabilit identitatea persoanelor depistate și au ridicat, în vederea confiscării, 104 pachete cu ţigări netimbrate, găsite asupra acestora. Produsele oferite spre comercializare ilicită au fost predate Direcţiei Regionale Vamale Timişoara în vederea luării măsurilor ce se impun.

Foto: arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here