Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Contrabandistii din Resita, luați la ”bani mărunți” de jandarmii și inspectorii vamali din Timișoara

- Advertisement -

O amplă acțiune pentru combaterea comerţului cu produse de contrabandă a avut loc, ieri, în municipiul Reșița din județul Caraș Severin. Jandarmii și inspectorii vamali din Timișoara au făcut front comun pentru a preveni și combate comerțul cu produse supuse accizării.

Gruparea de Jandarmi Mobilă ”Glad Voievod” Timişoara şi Direcţia Regională Vamală Timişoara au desfăşurat miercuri, 10 octombrie 2018, o acţiune în cooperare pentru prevenirea și combaterea comerțului cu produse de contrabandă. Acţiunea a avut loc în Reșița, iar pe timpul desfășurării acesteia au fost depistate patru persoane care ofereau spre comercializare pachete cu ţigări, de diferite mărci, despre care există suspiciunea că provin din activități de contrabandă.

Jandarmii au stabilit identitatea persoanelor depistate și au ridicat, în vederea confiscării, 104 pachete cu ţigări netimbrate, găsite asupra acestora. Produsele oferite spre comercializare ilicită au fost predate Direcţiei Regionale Vamale Timişoara în vederea luării măsurilor ce se impun.

Foto: arhivă

- Advertisement -
Radu Constantin
Radu Constantinhttp://www.voceatimisului.ro
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore